local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts par Stefāniju ♥♥♥9

10 8

-Lieliski , es atkal kavēju . Šodien tā jau piecēlos 10 minūtes agrāk lai sataisītos , bet kā vienmēr nevaru satūcīties . Malacis ,Stefānij ! -
Saņēmusi matus augšā , saspraudusi tos ar sprādzītēm , Stefa tajos iepūta 3 cm biezu matu lakas kārtu . Kā nekā , 11 . klase ir vienreiz mūžā , un fotogrāfēšanās dienā jāizskatās ideāli . Piegājusi pie spoguļa , viņa aplūkoja rezultātu .
Ķiršu sarkanā kleita stiepās līdz pašai zemei . Zem tās tādā pašā krāsā , kurpes . Visu komplektu vienoja zelta elementi , gan iestrādāti kleitā , gan kurpēs , kā arī auskaros , kaklarotā , somiņā un rokassprādzē . Šo fantastisko komplektu papildinājā meikaps , kurš nebija pārspīlēts , bet gan tieši laikā .
-Tu izskaties burvīgi , Stefānij ! - Stefa novērtēja pati sevi . -Bet nu gan , ir laiks doties . Nokļuvusi pie skolas , uzreiz devos uz garderobi , lai novilktu mēteli .

Aiz sevis dzirdēju puišus nošvilpjamies , pagriezos un noteicu -priecājieties vien par izrādi .:) -
Viņi nosmējās un jutu , kā viņi pavadīja mani ar saviem skatieniem .
-Steeeef.! - Marija , mana labākā draudzene , meitene ar pīrsingiem , īsiem , blondiem matiem , un gotisko stilu sauca no garderobes tālākā gala .
-Marij , tu izskaties burvīgi! :) - apskāvu savu draudzeni melnajā , īsajā kleitiņā un mēģināju nesaburzīt savējo .
Viņa atspiedza savajā spalgajā balsī - Es? Tu vispār izskaties IDEĀLI! <3 -
Par pateicību iedevu viņai buču uz vaiga , saņēmu viņas roku elkonī , un abas kopā devāmies uz klasi , kura atrodas otrajā stāvā . Nokļuvušas pie klases , pie palodzes pamanijām skolas čūskas , Guntu un Madaru . Nevaru viņas ciest .
Gunta - meitene , kura vienmēr atrodas Madaras ēnā , bet no viņas var sagaidīt visu. Viņai ir brilles , un gari , melni mati.
Madara - šausmīgākais cilvēks , ko pazīstu . Viņa izskatās burvīgi , un tieši tāpēc viņa sadomājusies , ka ir labāka par visiem. Savus blondos , vidēji garos matus , viņa vienmēr tur izlaistus , arī šodien , jo tad kad viņa saliek viņus zirgastē , viņa neizkatoties "pēc sevis".
Agrāk es biju kopā ar kādu zēnu , kurš tagad ir pārvācies dzīvot uz citu pilsētu , jo viņas vecāki atrada labāku darbu. Sandi .... Šī čūska Madara , atī bija viņā samīlējusies , un negribēja pieļaut , ka viņš tiek man , nevis viņai , tāpēc izmantoja brīdi , kad mans lielais brālis , kuru nebiju satikusi 2 gadus , atlidoja uz Latviju , apskāva mani , un nobučoja . Madara to visu nobildēja , parādīja Sandim , un piestāstīja pilnu galvu . Viņš pat negribēja manī klausīties . :( Lai gan Madara pati nedabūja viņu , viņa bija gandarīta , ka mēs satrīdējāmies .
Tagad mēs esam lielākās ienaidnieces ...

10 8 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

TU ESI STULBA.???   Kāpēc Tu nozagi MANU STĀSTU ???!!!!!!!!!!! Tagad jūties kruta ? Pašai nav smadzeņu lai kautko izdomātu , tāpēc zodz manējo ? Kemotionemotion

1 0 atbildēt

Āsks . @stastsparstefaniju - ja nu kāds netic . Reāli , nokaunies . Tu esi tups kā teļa pups !

0 0 atbildēt