local-stats-pixel fb-conv-api

Skaties acīs3

Sveikiņi šis ir mans pirmais stāsts un sakiet vai man turpināt un cik labi sanāca. Un liekiet +/-. izbaudiet.

-Amanda nāc lūdzu līdz uz apģērba veikalu,-mana jaunākā māsa Linda lūdza. Es ieskatijos viņas zaļajas acīs un sapratu, ka nav izvēles.

-Labi nākšu, bet tad es negribu ilgi uzkavēties kā pagājušo reizi,- es nopūtos un sāku vilkt āras drēbes. Es neiepazīstināju ar sevi. Mani sauc Amanda un man ir 17. Man un māsai ir brūni mati. manas acu zīlītes ir zila, bet māsai zaļas. Manu māsu sauc Linda un viņa ir par diviem gadiem jaunāka. Ja godīgi viņa mani dažreiz tracina ar savu piebāšanos, bet mēs lieliski sadzīvojam.

-Nu taisies ātrāk māšuk!- es nepacietīgi gaidu māsu. kad viņa saģērbsies.
Es biju uzvilkusi melnu mēteli, zilus džinsus un īsus ziemas zābakus.

- Tulīt nāku Amanda tikai pacieties, jo pie mums pievienosies Kristiāns,- viņa atbļāva atpakaļ un tas mani lika šokēt. Kristiāns ir paralēlklases puisis. Manas klases meitenes viņus ienīst, jo viens no tās klases izmantoja visas meitenes izņemot mani, jo es biju slima. Bet es nezinu kurš čalis to izdarija tapēc meiģinu uzvairīties no viņiem.

-Esmu gatava varam iet,- māsa laimīgi teica.

-Labi ejam, bet man ir viens jautājums kapēc tu tieši tagad sagāji kopā ar Kristiānu?- jautāju.

- Es nezinu man viekārši viņš iepatikās un viss,- tagad sapratu.- Bet kapēc ti tā jautā?- jau zināju ka viņa to teiks.

-Jo kāds no paralēlklases čaļiem izmantoja visas manas klasesbiedrenes, tapēc es tev jautāju,- atbildēju uz viņas jautājumu. Kad bijām pieturas mani izbrīnija viņa izkats. Viņš bija ģērbies it, kā iet uz balli.

-Čau mazā- viņš noskūpstīja māsu un tad paskatijās uz mani.

-Wwwo čau Amanda nedomāju, ka tik skaisti izskaties,-Kristiāns skatās uz mani ka es būtu pasaules brīnums.

-Čau un paldies par komplimentu, bet es neēsmu skaista varēji pateikt, ka smuki izskatos,-sasveicinos un mazliet piebilstu, jo man nepatīk it īpaši tagad runā paralēlklases puiši.

-Labi labi es tikai izteicu komplimentu,-viņš patiešam domāja, ka esmu sadusmojusies.

-Nu tad tagad varam kāpt iekšā autobusā?-māsa iejaucās mūsu saruna, bet tas mani iepiecināja. Beidzot mani kāds liek mani mierā. Kad izkāpjam es ar māsu ejam uz sieviešu veikaliem, bet Kristiāns uz Ramdom veikalu. Māsa izvēlējās violetu kleitu, bet es sarkanu kleitu. Tad pēkšņi atskan mans telefons. Es atveru sms. Brīnos, kā Kristiāns zina manu numuru, bet tas mani tas neizbrīna, bet mani izbrīna viņa teksts.

80 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

emotion interesanti, gaidu turpinājumu :)) 

0 0 atbildēt
Lūdzu, lūdzu pirms publicēšanas pārlasi tekstu un izlabo kļūdas. Uz beigām bija grūti jau saprast. Bet par centību un sižetu + no manis ;)
0 0 atbildēt