local-stats-pixel fb-conv-api

Skapis44

40 1

Šis būs stāsts par skapi ar lielo P. Katrā mājā mūsdienās ir atrodams pa kādam skapim, kurš lielākā vai mazākā mērā ir piekrauts ar dažāda veida loriņiem. Tie laiki sen ir aiz muguras, kad skapjos kāds centās atstāt skeletus vai savu sasmakušo apakšveļu, slēpdami to no kāda kuru negribētu mulsināt ar savu aptumšoto pagātni. Protams, ka ir arī reģioni pasaulē, kur valda aizmirstība un posts, kur mazi bērni uzpampušiem vēderiem, bada nomocīti nevar atrast sev pajumti, bet tas ir pārāk tālu no mūsu platuma grādiem, lai kāda gādīga roka viņus sasniegtu.
Šis stāsts ir par skapi, kurš atrodas visparstākajā mājā, kurā nevalda ķildas un cīņa par virsrokas noteikšanu.
Skapis uz šīm mājām attceļoja no kāds attālas vietas, kurā skapis tika izdarināts ar lielu rūpību un tika vēl lieku reizi pārbaudīts vai atbilsošās lietas ir pareizajās vietās. Kad skapis tika atzīts par atbilstošu visām iespējamajām normām un nolikts uzglabāmajā telpā. Kādas mazas meitenītes vecāki bija nolēmuši pārsteigt viņu ar jaunu lietu glabāšanas vietni, kura viņai būtu atbalsts gaidāmajām skolas dienām.
Pēc neilgas meklēšanas tiešsaitē tika atrasts vajadzīgais un vecāki iesniedza pasūtījumu, par skapja piegādi.
Skapis tika rūpīgi aptīts ar aizsardzības plēvi un tika iekrauts kravas mašīnā ar citām lietām, kuras vajadzēja nogādāt pa ceļam, līdz skapis nonāks tam noteiktajā vietā. Tā mašīna ar visu savu saturu uzsāka ceļu pa vajadzīgo maršrutu, apstādamās lielākās un mazākās pilsētās, lai tajā pēdējais vien paliktu jaunais skapis, jo skapis bija nogādājams pašā tālākajā vietā.
Kad kravas auto, bremzēm čīkstot un hidraulikai šņācot, apstājās mājas pagalmā. Mazās meitenītes vecāki jau bija izsteigušies pagalmā. Divi vīri izleca no kravas mašīnas priekšas un piesteidzās pie kravas nodalījuma, lai izceltu skapi un aiznestu to uz tam sagatavoto vietu. Visi rūpīgi pavadīja skapja nesējus līdz vietai, kur skapis tika novietots. Tad jaunā skapja īpašniece ar lielu prieku ķērās pie skapja satura plānošanas un rūpīgi pārdomāja, kas un kur būtu viņā liekams.

Lasi, vērtē, komentē emotion

40 1 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Es šeit saskatu masu sazvērestību sakarā ar pieaugošām naftas produktu cenām un saules gaismas biežumu attiecībā pret apmākušajām dienām. emotion

2 0 atbildēt
Tātad SkaPis?
0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

[mod]|T|[dom]

0 0 atbildēt