local-stats-pixel fb-conv-api

''Sātana bībele un sātanisms''62

Vēlos jums pastāstīt vairāk par grāmatu kura mani jau sen bija ieinteresējusi un, kuru arī beigās saņēmos un izlasīju, tā ir "Sātana bībele".
Īsumā "Sātana bībelē" ir nosodīts Dievs un tā eksistence, un kristietība kā ticība, un tiek atbalstīts viss ko kristietība nosoda, tai skaitā 7 Bībelē uzskaitītie grēki. ( apakšā varat izlasīt 7 Bībeles grēkus)

Piemēri no grāmatas :
III (1) "Mīliet viens otru" ir teikts augstākajā likumā, bet kāds spēks to ir noteicis? Kāds ir mīlestības evanģēlija saprātīgais pamats? Kādēļ, lai es neienīstu savus ienaidniekus - ja es tos "mīlu", vai tad es neatrodos viņu žēlastībā?
III (7) Ienīsti savus ienaidniekus no visas sirds un, ja kāds iesit tev pa vienu vaigu, SAŠĶAIDI viņam otru! Salauz viņa žokļus un ribas, jo pašsaglabāšanās ir visaugstākais likums!
IV (1) Dzīve ir varenā vēlmju apmierināšana, nāve - varenā atsacīšanās. Tādēļ gūsti no dzīves visu, ko vari - ŠEIT UN TAGAD.
IV (2) Nav nekādu debešķās gaismas padebešu un nekādas elles, kur cepinās grēcinieki. Šeit un tagad ir mūsu spīdzināšanas diena! Šeit un tagad ir mūsu prieka diena! Šeit un tagad ir mūsu iespējas! Izvēlaties jel šo dienu, šo stundu, jo nav nekāda pestītāja!
IV (3) Teic sirdī savā: "Esmu pats sev pestītājs."

Sātanisms radikāli atšķiras no visām reliģijām, šeit būs pāris piemēri no grāmatas:
"Sātanists izvairās no tādiem jēdzieniem kā" cerība" un "lūgšana", jo tie ir norādes uz bažām par neizdošanos. Ja mēs ceram un lūdzam, lai kaut kas notiktu, mēs nedaram neko tādu, kas tam arī liktu notikt. Sātanists apzinās, ka viss, ko viņš gūst, ir pateicoties viņa paša darbībai, ņemot grožus savās rokās, nevis lūdzas Dievam, lai kas notiktu."
"Sātanists arī nelūdz pēc piedošanas par savām kļūdām. Citās reliģijās, kad kāds rīkojās nepareizi, viņš vai nu lūdz piedošanu Dievam, vai arī starpniekam. Sātanists zina, ka lūgšana nedara nekā laba. Grēku izsūdzēšana citam cilvēkam, tādam pašam kā viņš pats, paveic vēl mazāk - un tomēr ir pazemojoša."

Sātanists uzskata , ka Dievs kuru tu izglāb , vari būt tu pats , jo visas garīgās reliģijas ir cilvēka izgudrojums.

Sātanists pārstāv labsirdību pret tiem, kuri to ir pelnījuši, nevis mīlestību, izniekotu pret nepateicīgajiem. Tu nevari mīlēt it visus! Ja tu mīli it visus un it visu, tu zaudē savu dabisko izvēles spēju un galu rezultātā kļūsti par diezgan vāju īpašību un kvalitātes vērtētāju.

Sātanisms atbalsta visas seksuālās fantāzijas, ja vien tās nav pret otra cilvēka gribu. ( tai skaitā LGBT)

Sātanisms pilnībā aizliedz jebkāda vieda vardarbību pret dzīvniekiem, bērniem un jebkādām dzīvām radībām, tie kas pārkāpj šo likumu nav cienīgi šajai reliģijai.

Šis bija īss ieskats šajā grāmatā un reliģijā. Šo grāmatu var atrast arī bibliotēkās pie reliģijas, es personīgi ņēmu Imantas bibliotēkā. Grāmatā tika uzskatīti arī rituāli un stastīts par maģiju, buršanos, kā pieburt mīlestību, bet to neminēšu šajā rakstā sīkāk, jo uzskatu tās visas par muļķībām.

Mans viedoklis par šo reliģiju ir tāds, salīdzinot ar citām reliģijām šī ir visdraudzīgākā reliģija cilvēka patiesajai dabai, jo tā nekādā veidā nenosoda cilvēku, bet tad rodas jautājums, vai mums vispār ir vajadzīga reliģija, kura apzīmē mūsu patieso dabu?

Atradu saistītu rakstu, tur var izlasīt par deviņiem sātana apliecinājumiem:
Deviņi sātana apliecinājumi

77 11 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000