local-stats-pixel fb-conv-api

Sapņainais piedzīvojums 20.daļa1

Kad bijām klāt man apkārt bija smilšu jūra bez nevienas dzīvības un celtnes. Tad mani nokomandēja doties uz iezīmētu apli. To bija patiešām grūti pamanīt. Pirms mani atstàja man teica: -galvenais neuztraucies un nekusties-
Es aizvēru acis un mierīgi nopūtos pati sev klusiņām sakot:-viss būs labi....-
Luiss stāvēja 1metra attālā arī līdzīgā aplītī. Pēkšņi zeme satricinājās un zeme itkā sāka celties vai arī aplītis sāka laisties lejā. Es sāku nedaudz uztraukties, kad virs manīm aizvērās lūka.
Tad pēkšņi nenokurienes parādījās caurspīdīgs kupols, kas apsedza mani un tad parādījās sēdeklis. Es uz tā apsēdos. Es palūkojos visapkārt un tur bija dzelži un dažādi mehānismi. Luiss bija tik pat tālu cik iepriekš. Viņa sejā bija neliels izbīlis.
Tad pēkšņi tas sēdeklis mani apjostoja ar spēcīgām virvēm un kupolā saka plūst kāda reibinoša gāze kuras dēļ man sareiba galva un es aizmigu.
Kad pamodos biju jaukā maigos toņos krāsotā istabā man blakus stāvēja mans koferis. Tad itkā zinādami ka esmu atmodusies iegāja divi lielas masas vīri.
1.vīrs: labrīt! Tagad celies un seko mums!
2.vīrs: un bez liekiem jautājumiem!- dusmīgi piebilda-
Es paklausīgi piecēlos no gūltas un sekoju vīriem. Kad izgāju laukā no istabas man pavērās liels garš koridora. No abām pusēm bija daudz durvju. Cik nopratu tās bija istabas kurās tāpat dzīvoja kāds.
Mēs gājām 5min pa koridoru tad braucām ar liftu 5 stāvus zemāk pēc pogām tas bija -55 stāvs.
Mēs izkāpām un tur bija atkal garš koridora. Bet mēs negājām pārāk ilgi. Mēs iegājām caur caurspīdīgām durvīm. Tur sēdēja 4cilvēki. No viņiem visiem es pazinu tikai to večuku. Viņi visi piecēlās un paklanījās man. Es nesaprašanā ar lielām acīm visus nopētīju un gaidīju, kas būs tālāk.
Vīrs melnā: Jūsu Augstība esmu pagodināts ar Jūsu klātbūtni.
Es: paldies –vieglītēm pieknipsēju-
Cits vīrs ar garu bārdu: sēdies meitiņ! Nekautrējies.
Es apsēdos un visus vēroju.
Vīrs melnā: es esmu profesors Krams esmu šīs skolas direktores vietnieks.

17 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Kad būs jaunā daļa?
0 0 atbildēt