local-stats-pixel fb-conv-api

Raganas dienasgrāmata #20

2003. gada 20.septembris

Mamma mani aizveda uz pārbaudēm, pie tā dīvainā vīra. Nožēloju ka vispār aizgāju, es tagad raudu un saprotu, kāpēc mamma raudāja, bet kāpēc mēs nemukām? Pārbaude bija dīvaina- viņš izlēja ūdeni, tad izbēra smiltis un iededza uguni. Uguns bija vēsa, ūdens auksts, bet smiltis karstas, dīvaini! Es mammai nepiedošu ka viņa tik vienkārši ļāva mani aizvest!

2003. gada 26.septembris

Mana 13 gadu dzimšanasdiena, jau 6 dienas atrodos tukšā istabā, labi ka man ir dienasgrāmata un lietas, kas somā. Mani baro 2 reizes dienā, ļoti garšīgi, bet man nepatīk ieslodzījums. Šodien atkal bija ''pārbaude'' Tikai šoreiz uguns karsta smiltis vēsas, bet ūdens tikuntā ledains. Es dzirdēju ka rīt mani aizvedīs pie pārējiem, lai vai ko tas nozīmētu.

2003. gada 27.septembris

Labi, šī vieta ir dīvaina te ir 10 sievietes un viens puika. Sievietes saka, ka viss ir kārtībā, te neko sliktu ar tevi nedarīs. Tad pajautāja par testa rezultātu un visas uzreiz pagriezās un aizgāja projām. Un pēc tam puika pienāca man klāt un pajautāja par testa rezultātu, protams pateicu un viņš pasmējās un noteica ka esam spēcīgāki kā pārējie, nav nejausmas par ko runāja viņs.

2003. gada 16.decembris

Es sapratu par ko puisis, kuru sauc Andris runāja. Te tur raganas, bet kāpēc viņš ir te, man nav nejausmas! Un jā esmu ragana, ļoti dīvaini ka tādas eksistē. Nekad neesu ticējusi un nebūtu vispār ticējusi, lai gan peļķes man zem gultas ir katru dienu, un dīvaini, ka tās Sievietes viņu dzer! Andris tagad ir mans labākais draugs, jā lielas izvēles man nav!

2004. gada 5.janvāris

Normāli ap šo laiku es būtu skolā, bet esmu te. Šodien netīši es pacēlu ūdeni un nolēju lejā, apsargi mani paņēma un ielika krātiņa. Tagad esmu tur, bet noteikti izlaidīs, cerams.

2004. gada 6.Janvāris

Man sasēja rokas pirms dzirdīja, tas ir rupji. Mamma bija ciemos un skaidroja, ka tas būs labāk man, zini man īstenība ir vienalga par viņu.

2004. gada 14.janvāris

Esmu šeit jau nedēļu un jā, neviens nelaiž mani ārā.

2004. gada 1.februāris

Andris izlauzās caur grīdu, kā? Tādas viņam spējas, vismaz viņš tā saka. Mēs atrodamies zem nometnes, jo nevaram tikt garām elektriskajam žogam, lai gan man šķiet ka viņš gaida ka es to izdarīšu, bet kā es varu tikai apliet ar ūdeni, lai gan tas varētu nostrādāt.

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000