local-stats-pixel fb-conv-api

Princešu koledža #331

155 1

- Nav laba doma. - es provocējoši teicu. Ešlija paskatījās uz mani ar tādu skatienu, ka es nobālēju un brīdi ticēju, ka tāda meitene, kā viņa varētu man kautko izdarīt. Viņa noplivināja savus biezos blondos matus un aizgāja. Es apskāvu Deklanu un vēlreiz noskūpstiju viņu.
- Lūdzu piedod par to drāmu, ko sarīkoju. - es teicu. Deklans tikai iesmējās.
- Ejam augšā? - viņš jautāja norādot uz bāra otro stāvu.
- Jā. - pasmaidīju un pasniedzu Deklanam savu roku. Mēs atkal iegājām bārā.
- Prostitūtām ieeja aizliegta. - Dženeta teica, pirms pievilka sev klāt un noskūptija Āronu, kas bija paspējis pievienoties, kamēr mēs ar Deklanu un Ešliju izrēķinājāmies.
- Dženet! - Deklans uzbļāva māsai.
- Kas? Viņa ir atnākusi krūšturī, un ja esi aizmirsis Deklan, tad Ārons ir mans puisis.
- Es ne par Āronu, starpcitu vecīt tev te neviens dzērienus bez maksas nelies. - Deklans teica viltīgi pasmaidīdams. Itkā jau zinātu, kas notiks. Ārons piecēlās kājās un nikni nolūrēdams uz Deklanu aizgāja.
- Deklan! - Džena sašutusi teica. Deklans tikai pasmīnēja. Es piesedzu savas krūtis un uzskrēju augšā pārģērbties. Uzvilku melnu t-krekliņu un strīpainus svārkus, kas sniedzās līdz ceļiem un nokāpu atkal lejā.
- ir tomēr viena lieta, kas Mums ar Ešliju bija kopīga. Starpcitu kur viņa ir? - Dženeta skatījās uz durvju pusi.
- Viņa aizgāja, atpakaļ nenāks. Un kāda tad tā lieta būtu? - Deklans teica un iesmējās.
- Mēs abas zinam, kura maita tev skalo smadzenes. - viņa teica, pārmeta pāri plecam dvieli un aizgāja. Deklans paskatījās uz mani un aizjoza pakaļ Dženetai. Es nedaudz noskumu, jo pirms tam viņa pret mani tā neizturējās.
*Ellas skatapunkts*
Mēs sarunājām ar Deividu, ka viņš ar Tesu pārgulēs. Bija pagājusi stunda, kopš atstāju viņus kopā vienā istabā un nu nolēmu apskatīties vai mīlas pārītis tur vel guļ. Es klusu atvēru durvis un ieraudzīju, ka istabā ir tikai aizmidzis Deivids. Es biju vīlusies Tesā, un uzreiz zināju, ka viņa aizskrējusi pie tā bārmenīša. Man bija tāda sajūta, ka Tesa vienkārši ierēc par mani un Deividu.

155 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Šodien emotion
0 0 atbildēt