local-stats-pixel fb-conv-api

Possessive |57|4

191 0

***

Saprotot kas notiek, es nolaidu galvu un pievērsos atpakaļ kleitas pielabošanai. Protams es nespēju izbēgt ziņķārīgos skatienu no cilvēkiem sev apkārt it īpaši no līgavas. Viņas griezīgais skatiens ūrbās manā pierē un viss ko es varēju izdarīt bija lapini pasmaidīt. Viņa atkartoja manas kustības... gandrīz vai atkārtoja, pareizāk sakot viņa mani izmēdīja. Nopūšoties, es nolaidu savu skatienu atpakaļ pie kleitas, cenšoties nepadarīt sevi par vēl lielāku muļķi.

- Tātad... Elīna ja ? - Viņa aizdomīgi jautāja, kamēr es viņu prātā izlaboju Eleanora - Tu pazīsti manu līgavaini ?

- Jā... tas ir nē ! Jūs esat ļoti karsts temats visās Anglijas ziņās un es... daudz lasu ? - es teicu, bet tas vairāk izklausījās pēc jautājuma. - Jā un man ļoti patīk jūsu stils, it īpaši tā krēmīgā kleita, kura jums bija mugurā vienā no avīzēm. - es ātri teicu atceroties kleitu kas viņai bija mugurā, kad Volfs iedeva man to avīzi.

Līgavas patmīlīgais smaids pierādīja vien to, ka viņa bija apmierināta ar manis teikto. Līdz ko viņa beidza lūrēt uz manis, viņa pagriezās atpakaļ pret spoguli un sāka gorīties, priecājoties par savu atspūlgu.

- Dārgā lūdzu paņem kleitas apakšu, es tik zemu noliekties nevaru. - Rozija klusi teica

Pasmaidot, es piekrītoši pamāju ar galvu un apsēdos uz ceļiem, lēnām iezīmējot līnijas ar iešuvēm. Kleitas kuplie svārki turpināja man sisties sejā, katrreiz kad viņa pagriezās no sāna uz sānu jautājot Konoram tizlus jautājumus.

Cenšoties izolēt visu par ko viņi runāja, pēkšņi manu kreiso plecu pārņēma sāpēs, bet ātri vien viss palika vēss un manu ķermeni pārņēma zossāda.

- Ak mans dievs, piedod ! - Konora dziļā balss piepildīja telpu.

Palūkojoties uz viņu es nesapratu par ko iet runa līdz es pamanīju brūnu krāsu izšļakstīu pa kleitu. Tas idiots izlēja kafiju un tas bija kas uzlija uz manis.

- Tas nekas - es klusi atbildēju - Rozij, kur ir tualete ?

Sieviete izveda mani koridorī un norādīja uz durvīm mazā gaiteņa galā. Pasmaidot vecajai kundzie, es ātrā solī aizskrēju līdz tualetei un aizvēru aiz sevis durvis. Paldies Dievam, ka man mugurā bija melns džemperis, vismaz caur to nevar redzēt slapjo pleķi no kafijas, bet ticiet man viss likās diezgan lipīgs un vieta kur tika izliet kafija sāpēja.

Ātri apslaukot sevi ar papīra dvieli, es palūkojos spogulī un atslēdzu durvis. Protams pirms es paspēju iziet laukā, spēcīgas rokas mani iestūma mani atpakaļ iekšā.

- Eleanor ! - Konors atviegloti teica un iekļāva mani ciešā apskāvienā.

Ilgi nedomājot es viņu pagrūdu malā.

- Tu esi kretīns Konor ! Kā tu varēji mani tur atstāt vienu, zinādams ka pat mana ģimene mani pameta ?! Es tevi ienīstu Konor. Es . Tevi. Ienīstu. - es rūcu sitot viņam pa krūtīm

Nākošais viņa solis bija diezgan negaidīts.

Konors piespieda savas lūpas pie manām. TIkai atbildē es neko nedarīju... man bija pārāk liels šoks lai domātu līdzi un lai vispār kaut ko darītu. Viņš atrāvās no skūpsta un izmisīgi skatījās man virsū.

- Lūdzu Eleanor ?! Es tevi lūdzu ! - viņš nu jau var teikt, ka raudāja.

Noraidoši pamājot ar galvu, es noslaucīju lūpas savā piedruknē un ar akemns seju izsitos viņam garām.

- Mani sauc Kornēlija...

191 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Ah, nu kāpēc tu mūs spīdzini un liec tik retas daļas.;(;( emotion Bet ši daļa ir burvīga, viņai vēl vajadzēja Konoram iespert pa vienu vietu un es būtu starā.emotion
5 0 atbildēt
Aaaaaaaa vsgyaoajgqtywgwfqi (tas nozīmē ka man patika)
2 0 atbildēt
Kāpēc tik reti ir daļas?emotion Bet šī vnj izcila!!!
1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt