local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmoreiz 3.daļa9

298 0

Nu ko,šodien sanāca arī 3.daļa. Ceru,ka jums patiks un man neaptrūksies iedvesma.

Iegājām dzīvoklī un es jutos daudz vairāk nogurusi nekā domāju. Apskatīju Ievas dzīvokli. Tas bija ļoti gaumīgs un omulīgs. Pārsvarā dominēja jūras zilā krāsa un pelēcīgie toņi. Ēst vairs negribējām un Ieva ierādīja istabu un gultu,kur es varēšu palikt pa nakti,bet pati devās uz blakus istabu pie Emīla un abi ieslēdzās istabā.

-Hei,mums laikam būs jāguļ vienā istabā-Rihards atspiedies pret durvju malu ierunājās.-Bet es varu gulēt uz zemes,ja tu tā vēlies-viņš mierīgā balsī turpināja.

-Nē,viss ir labi. Uz zemes tu nevarēsi izgulēties un pēc tam tev sāpēs mugura,tāpēc droši vari gulēt gultā. Gan jau,ka sadalīsim gultu un segu.-runājot smaidīju.

Rihards aizgāja pēc divām alus pudelēm.

-Meitenēm jau laikam negaršo alus,bet nekā cita šajā dzīvoklī nav.-viņš jautājoši skatījās uz mani.

-Man garšo. Un pat ļoti-piesarkusi runāju.

Pie sevis domāju,ka man beidzot ir jāiemācās kontrolēt savs sārtums vaigos,jo tas kļūst kaitinoši.

Atvērām alus pudeles,nosēdāmies uz gultas malas un sākām runāt. Izrādās,ka Rihardam nekad nav bijusi draudzene. Biju vairāk kā šokēta,jo viņš bija skaistākais puisis,ko biju redzējusi.Varbūt viņš negribēja sev draudzeni vai vienkārši neviena neatbilda viņa prasībām? Un viņa mati darīja mani traku. Vienu alus pudeli bijām izdzēruši,kad Rihards devās pēc nākošajām. Alkohola ietekmē sarunas kļuva atvērtākas un intīmākas.

-Tu esi ļoti skaista meitene. Man patīk tavi garie,ogļu melnie mati-runājot viņš skatījās man cieši acīs.

Arī manī alus radīja drosmi. Izdomāju riskēt un ja kaut kas noies greizi,tad varēšu vainot alkoholu asinīs.

-Tu zini,cik ļoti seksīgi ir tavi mati?-nekautrējusies vaicāju.

-Tu nopietni?Tev patīk mani mati?Neviena meitene man nekad neko tādu nav teikusi. Esmu dzirdējis ļoti dažādus komplimentus,bet šis nu noteikti pārspēj visus-viņš smejoties runāja.

-Es zinu,ka tas izklausās smieklīgi,bet man ļoti patīk.Nu zini,es arī pirmoreiz kaut ko tādu saku puisim.-to pateicu un pati nemanot ieslidināju savu plaukstu viņa matos.

-Ideāla sajūta-es sajūsmā teicu.

-Piekrītu.Turpini!-Rihards maigi pavēlēja. Acīmredzot arī viņam tas patika.Sajūta bija vēl labāka nekā biju iztēlojusies.Mana roka maigi bužināja viņa mīkstos matus. Nevarēju atrauties no viņa.

-Šī sajūta ir gandrīz tikpat laba kā sekss- Rihards brīvi runāja.

Man atkal nācās nosarkt,jo nebiju pieradusi,ka manā klātbūtnē puisis runā par seksu. Pat nezinu cik daudz alus esmu izdzērusi,bet man patika,ka alus mani padarīja drosmīgāku un es izdarīju to,ko tik ļoti vēlējos.

-Nu jau pietiks gan tev,gan man-negribot to pateicu.

Acīmredzot Rihardā pamodās kāda kaisle un viņš pieliecās,lai mani noskūpstītu. Viņa mēle maigi ieslīdēja manējā un es ļāvos.Skūpsts bija ilgs un kaislīgs. Pirmoreiz izbaudīju tik lielisku skūpstu. Jutu kā asinis strauji riņķo pa ķermeni. Alkohola vai skūpsta dēļ? Varbūt viss kopā?

-Piedod,es mazliet aizrāvos-Rihards atvainojās,bet nevarēja dzirdēt nožēlu viņa balsī.

Nezināju ko teikt,jo biju tik ļoti apmulsusi. Šajā dienā bija noticis tik daudz,ka nespēju pat visu aptvert. Un skūpsts. Jā,tas tik bija ko vērts.

-Emm..nē,nekas. Esmu nogurusi,iešu gulēt.-pēc ilga klusuma brīža ierunājos.

-Piekrītu. Es arī esmu noguris-

Viņš ierāpās pretējā gultas malā,novilka kreklu un manam skatam atklāja savus tetovējumus. Nu nē,ne tikai mati,bet arī tetovējumi? Tie klāja viņa kreiso roku visā garumā no pleca līdz plaukstas locītavai. Vēroju viņu tā,lai viņš to nepamanītu. Alus esamība asinīs palīdzēja man ātri aizmigt.

Turpinājums sekos :)

298 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ouu, esmu sajūsmā. Lai gan tikai 3 daļas, bet jau nevaru sagaidīt turpinājumu!:)) Tev tiešām labi padodās šāda veida stāsti.:)

8 0 atbildēt

Piekrītu puķkāposts! Tikai trīs daļas un sāc aizraut. :) Turpini. :)

6 0 atbildēt

te nu atkal es.:DDD stāsts tiešām aizrauj un prieks, ka nav pārāk pagarināts, kaut gan liekas nedaudz sasteigts. bet nu jā.:D

*Bet es varu gulēt uz zemes,ja... - uz zemes viņš nevar gulēt, jo atrodas dzīvoklī. Viņš var gulēt uz GRĪDAS.

*Ieraudzīju vienu raksturīgu kļūdiņu - tu iesač palīgteikumus, bet tos nepabeidz, piemēram(manis izdoāts piemērs:D) Lai gan tas likās tik labi, lai gan man tas patika...utt. ja iesāc teikumu, tad tas arī jāpabeidz.

*KĀ ARĪ kaitināja dažas vietas, kur starp divām teikuma daļām nebija komatu. Piemēram : Es sēdēju uz gultas UN Rihards atnesa alu. "Un "priekšā jāliek komats.

Nujā, kaut gan ir diezgan daudz gramatikas kļūdiņu, turpināšu lasīt. Prieks, ka te ir cilvēki, kas arī raksta. :)

2 0 atbildēt
CrazyPersik, Tev nevajadzētu kritizēt citus, ja pašai/-am gramatika nav stiprā puse. :) Citēšu un labošu Tavu komentāru: "stāsts tiešām aizrauj un prieks, ka nav pārāk pagarināts, kaut gan liekas nedaudz sasteigts." Pagarināts? - Pagarināts var būt mācību gads, bet ne stāsts. Vārdus "kaut gan" atdala ar komatiem no abām pusēm, jo tas ir iespraudums, tā pat kā "manuprāt" " pēc manām domām" utt. Vārdi "diez gan" ir jāraksta atsevišķi, tā pat kā "diez kas" "diezin kas" utt. Godīgi sakot, manā rakstītajā arī kāds atrastu simtiem kļūdu, taču es tikai vēlējos pateikt, lai labāk paklusē un nekritizē lietasa, ko pati/-s nepārzini. :) P.S. Atvainojos, ka uz Tavu komentāru neatbildu, jo es mobilaijai versijai nav tādas ekstras, kā atbildēt. ;D
2 0 atbildēt

Piekrītu abiem komentātājiem! 

 

Ļoti patīk!emotion

0 0 atbildēt
Omm.. Man arī ļoti patīk :))
0 0 atbildēt

oh my god.

0 1 atbildēt