local-stats-pixel fb-conv-api

Penelopes dienasgrāmata 7.daļa0

46 0

3.jūnijs pirmdiena

Zinu, jau zinu dienasgrāmatiņ, ka labu laiciņu nēsmu veikusi nevienu ierakstu, bet man te tik raibi gāja, ka nebija pat laika neko uzrakstīt.

Smaida jau otro nedēļu dzīvo manā mājā. Ar Artūru tikai sasveicinamies, es nesaprotu, bet man šķiet, ka Artūrs no manis izvairās, arī ar Smaidu vairs nav tā kā agrāk, rīt mamma būs komandējumā, tad gan es beidzot Smaidu nopratināšu par to, kas tai naktī notika, jo man tiešām nepatīk šī apziņa, ka es kaut ko par savu dzīvi zinu mazāk nekā citi. Un mums ar smaidu patiešām sen nav bijušas kārtīgas meiteņu sarunas.

Beāte nu jau kopš manas dzimšanas dienas ir kopā ar Ģirtu, savas klauna drēbes viņš ir nomainījis pēc Beātes gaumes un nu jau šis puisis izskatās satriecoši, man patīk kā beāte viņa brūnajam, muskuļotajam augumam ir piemeklējusi pārsvarā gaišas drēbes. Īstenībā, tam, kas teicis, ka aiz katra satriecoša vīrieša slēpjas brīnumaina sieviete, visnotaļ ir taisnība, jo Ģirts tikai pateicoties Beātei ir sapratis, ka viņš ir krupis, kas tikai jānoskūpsta, lai pārvērstos par princi. Arī Beāte esot ar viņu ir palikusi tāda harmoniskāka, apmierinātāka.

Un vēl jaunumi par tēvu..Laikam jau Baibiņu tēvs uztver savādāk kā savas iepriekšējās meitenes, jo viņš patiešām ir nolicis kāzu datumu. piektdien mēs ar smaidu esam ielūgtas uz baibas vecmeitu ballīti, jo kāzas notiks jau pēc 2 nedēļām, sākumā es gribēju, izdomāt ko tādu, kas tēvam atvērtu acis, piemēram ievilināt Baibu striptīzdejotāja apskāvienos, bet nu jau esmu pārdomājusi, egoistiski jau skan, Bet Baiba ir tikusi strādāt vietējā modes namā un viņa man ļoti bieži sadabū satriecošas drēbes, vismaz skolā izceļos, jo ne katra mūsu pilsētiņas meitene var atļautties nopirkt dizaineru tērpus.

Sākumā es pret Baibu biju nejauka, bet atiesībā pēc dzimšanas dienas es pat sāku ticēt, ka varbūt tomēr viņa manu tēvu mīl.. Varbūt tomēr vecums nav šķērslis attiecībām.. Lai gan nedaudz dīvaini jau šķiet , ka mana vienaudze ir mana pamāte, tomēr svarīgākais ka tēvs ar viņu ir laimīgs vairāk arī neko man nevajag..vismaz pagaidām.

Arī mamma beidzot ir uzsākusi dēku ar kādu vīrieti jau vairākus vakarus ar Smaidu esam pieķērušas mammu lavāmies ārā no mājas.bet viņa ir noslēpumaina, nestāsta mums, kas ir viņas izredzētais.

46 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000