local-stats-pixel fb-conv-api

Penelopes dienasgrāmata 10.daļa1

26 0

9.jūnijs sestdiena

Beāte paldies Dievam ar Ģirtu nepārgulēja, jo viņai no izdzertā alkohola palika slikti un atlikušo vakara daļu, viņa pavadīja nevis apskāvusi Ģirtu, bet gan apskāvusi podu.

Mēs ar Artūru beidzot izrunājāmies un esam nolēmuši kļūt par pāri, nejau par to saldo pārīti, kas staigā salipuši un uz katra stūra bučojas, bet par normālu veselīgu pārīti, kas kopā pavada laiku, kam neinteresē tikai gultas prieki un tusiņi, bet kvalitatīvi kopā pavadīts brīvais laiks. mēs no sirds izrunājāmies un sapratām, ka mums saskan, ka mēs būtu labs pāris, nejau tā ka tagad esam īstie un vienīgie un viens otram uz visu mūžu tā. vismaz pagaidām nē jo mēs nezinam, kas ar mums notiks šodien, kur nu vēl lai zinātu, ar ko būsim pēc gada vai desmit gadiem.

Tēta izredzētā Baibiņa arī man ļoti izteikti pielien, tas jau kļūst pārāk pamanāmi, man patiesībā tas sāk nepatikt un liekas nedaudz apnicīgi, jo viņai ir jāsaprot, ka mēs nevaram būt draudzenes, jo galu galā viņa dzīvo kopā ar manu tēvu un interesanti zināt kāda velna pēc man viņai būtu jāatklāj savi noslēpumi, lai arī manam tēvam mana dzīve būtu izlikta kā uz delnas? Viņš jau gan jau ka to gribētu, par to es esmu pārliecināta..

Vakar jau ar draugiem sākām runāt, kā mēs varētu pavadīt Jāņus, jo šogad gribas kaut ko tādu foršu pēc īstām senlatviešu tradīcijām. Ne tā kā katru gadu, kad pavadīju ar mammu skatoties mammas iemīļoto "Limuzīnu jāņu nakts krāsā", šogad nē šogad tam tiks pielikts punkts, vairs tā nenotiks kā agrāk.. Idejas mums ir dažādas, bet pagaidām vairāk sliecamies ka pavadīsim jāņus pie netālā ezera, uzvilksim tautu tērpu vai vismaz garos svārkus. lai justos kā līgo meitene un uzpīsim vainagus, meitenes, tos varēs mest ābelē, ja ezera tuvumā protams atradīsim un tad zināsim, kas visātrāk apprecēsies, jau nolēmām, ka ja kādai vainags paliks kokā ar pirmo reizi tad līgo naktī jau uztaisīsim kāzas. Lai ir ko atcerēties, lai ir kāda jautrība..

26 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

turpini! 

0 0 atbildēt