local-stats-pixel fb-conv-api

Pazudušo relikviju noslēpums #280

27. daļa

Kad Kārtraita pamodās viņa gulēja gultā. Acis, joprojām miglojās, galva bija smaga, taču sieviete spēja nonākt pie secinājuma, ka noteikti vairs neatrodās slepenajā bāzē. Diemžēl, sieviete ātri arī saprata, ka neatrodās savās mājās. Sieviete apskatījās apkārt cerībā, ka vieta vismaz būs pazīstama. Šajā brīdī viņa atcerējās par aģenta teikto, ka viņu vedīs uz vietu, kur viņai uz nenoteiktu laiku būs jādzīvo, lai slēptos no rāpuļa. Tāpat, sieviete atcerējās to, ka bija sākusi trakot un ārdīties un beigās sajuta asas sāpes plecā, pēc, kurām ātri vien iemiga un tagad ir šeit – sev pilnīgi nezināmā vietā.

Kārtraita paraudzījās sīkāk uz telpu. Telpa nebija grezna, taču noteikti arī ne pieticīga. Skapis, televizors, kurš izskatījās pēc Ultra- HD, skaists ozolkoka galds, viņas gulta bija tā saucamā karalienes izmēra – Kārtraitai radās sajūta, ka viņa atrodās ja ne luksusa tad ļoti labā viesnīcas numuriņā. Piecēlusies no gultas viņa atklāja, ka sievietes drēbes no viņas dzīvokļa ir pārvestas šeit, šeit ir arī viņas dators, fotoaparāts un dažadi citi viņai svarīgi nieki.

Brīdī, kad Kārtraita izgāja no istabas viņa redzēja, ka arī pārējas telpas ir iekārtotas ar ozolkoka mēbelēm, telpām liekoties reizē vecmodīgi, taču skaisti un kvalitatīvi. Atvērusi vienas durvis viņa ieraudzīja lielu keramikas vannu un blakus mazu, taču pēc skata ļoti ērtu duškabīni. “Tur es noteikti vēlāk ieiešu,” sieviete nodomāja un izgāja no telpas. Atvērusi blakus durvis sieviete ieraudzīja omulīgu tualeti. Devusies tālāk pa gaiteni sieviete nonāca virtuvē. Tajā netrūka svarīgāko virtuves iekārtu un viss izskatījās diezgan dārgs un moderns. Kārtraita nebija virtuves eksperte, taču ķīniešu lēto iekārtu no brenda preces viņa prata atšķirt. Atvērusi ledusskapi sieviete redzeja, ka vajadzīgā pārtika ir sagatavota – netrūka dažādu piena, gaļas un miltu produktu, arī dārzeņi, plauktiņos milti, cepumi, maize, garšvielas. Sieviete sajutās mājīgi.

69 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000