local-stats-pixel fb-conv-api

Palīgā!!!12

18 4

Man looti gribas uzrakstit stastu kuru jau esmu ieplanojusi ilgi. Man ta ka gribetos, lai pasakat vai man rakstit, vai ne, nemot vera, ka rakstu caur telefonu kurs nemak Latviesu valodu, jo dators nav pieejams. Tatad man nebus garuma un mikstinajuma zimes, bet dabut jau varu. Tad tikai man sanaks visus burtus kopet, kuriem ir garuma vai mikstinajuma zimes. Tad stasta viena dala varetu iznakt labi, ja reizi nedela. Dazreiz pat vel retak! Man ir tads jautajums: " Vai man rakstit so stastu? Mocities ar garuma, un mikstinajuma zimem vai ari rakstit bez tam?" Ja es rakstisu bez sim zimem nu tad saprotiet pasi, Jums nav ko man parmest. Tatad rakstiet komentaros ko man darit, un tad jau redzes! :-)

18 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

What's the point? Tu nedēļā reizi vai vēl retāk publicē 1 stāsta daļu. Iespēja, ka kāds sekos līdzi, ir 0%, jo visi te stāstus pieprasa jau kā minimums nākošajā dienā. Neizšķied savu laiku lieki.

4 0 atbildēt
Es domāju, ka nav vērts, tev tāpat ir problēmas ar gramatiku!
3 0 atbildēt
Nu ieprieksejo stastu bez garuma un mikstinajuma zimem publiceju daudz reizu diena, bet ja katrs burts kur ir garuma vai mikstinajuma zime jakope tad tas aiznem loti daudz laika.
2 2 atbildēt
Nu jaa, bet man jazin kada veida rakstit, ar vai bez garuma un miikstinajuma ziimeem!
2 2 atbildēt
Sis stasts bus par mani un manu szivi kopa ar draudzenem. Mes looti biezi ieklustam kezas un tur bus ari mazliet romantikas, bet tas viss ir pec pilnigi patiesiem notikumiem.
2 2 atbildēt
Es arī labprāt lasītu Tavu nākamo stāstu. emotion
0 0 atbildēt

Raksti bez man piemēram galīgi netraucēemotion

0 0 atbildēt

Ja jau raksti ko šādu un lūdz palīdzību cietiem, lai izlmetu... Tev pat nevajag ķerties pie rakstīšanas, jo šis nepiekā laba nenovedīs. Ja tu gribētu- tu izdarītu, nevis lūgtu palīdzību ciem.

0 0 atbildēt