local-stats-pixel fb-conv-api

Pagātnes rētas #14 BEIGAS3

52 2

Pamodos no rīta savās mājās un blakus guļ Kristaps es biju laimīga. Jutu ,ka viņš pagriežas pret manīm un

- Sveika,skaistulīt

K- Sveiks sveiks

-Kā guleji?

K- Labi. Un tu pats?

-Ar tevi vienmēr būs labi

Es kaislīgi noskūpstīju puisi un devos uz dušu. Nomazgājos un devos uz istabu iegāju neviena nebija. Nogāju lejā tur pilns galds ar brokastīm un brālis jau sēž pie galda.

*********** Pēc 2 mēnešiem ****************

Tātad esmu kopā ar Kristapu. Kristaps savāca pietiekami daudz pierādījumu un ar smaidu sejā iesēdināja Didzi cietumā. Viņam tika iespēja laboties bet tā vietā viņš atkal nāca man virsu palaimējās ka taja brīdī ieradās Kristaps un izdzina Didzi bet pie manam mājām savāca policija viņu. Didzim piesprieda 8 gadus brīvības ieslodzījumu bēt tā kā viņš atkārtoti uzbruka bet neizdevās viņam piešķīra mūžu ieslodzījumu. Es dzīvoju kopā ar Kristapu Nakam gad būs 18 un mēs domājam precēties , bet tā kā mēs nesteidzamies notikumiem pa priekšu viss mums ideāli viss kā pienākas - Mīlestība,Romantika,Strīdi,Salabšana,Kaisle - Esmu ļoti mainījusies un uz labo pusi.

************* Pēc 1 gada *******************

Man ir 18 gadi. Diemžēl es jau pus gadu nesatiekos ar Kristapu viņš mani nokrāpa ar kaimiņa meiteni kas bija nesen ievākusies. Tieši pēc tam es uzzināju ka esmu stāvoklī jau 3 mēnesi un man tagad ir meitiņa vārdā Kristiāna viņa tikai nesen piedzima un viņai ir mēnesītis. Man diemžēl no stresa bija dzemdības jau 8 mēnesī bet viss ir kārtībā visi sveiki un veseli. Kristaps nemaz nav meiģinājis mani atrast un esmu pateicīga par to. Viņš dzīvo ar to kaimiņieni ar kuru nokrāpa. Es nebiju gaidījusi tādu nodevību. Bet esmu tikusi tam pāri viņš vizmaz dāvāja man skaistu meitiņu.

************ Pēc 3 gadiem *************

Neviens tā arī nezin kapēc un kur slēpos visu šo laiku kad izšķīros no Kristapa. Un šodien es dodos uz lauku māju cik es zinu tad Kristaps esot laimīgas ar Evelīnu ta sauc to kaimiņieni un man prieks. Kopš izšķīros neesmu iesaistījusies attiecībās Kristiānai ir jau 2 gadiņi viņa māk runāt pat ļoti labi un tas man tikai priecē. Visu šito laiku dzīvoju Amerikā es strādāju mājās man ir sava firma un esmu priecīga. Šodien ar Kristiānu lidojam uz Latviju. Es atļāvu Dāvim dzīvot lauku mājā neviens nemazam nezin ka atbraukušu un tas ir tikai uz labu. Šodien Dāvim un Kristiānai ir dzimšanas diena viņai paliek 3 gadiņi un es viņai apsolīju ka kādu dienu es viņu iepazīstināšu ar omi un unkuli es viņai esmu stāstijusi daudz bet lielāko ties viņa grib zināt par tēti es viņai stāstu ka viņš mīl viņu kautgan neesin ka viņa eksistē. Kristiāna gulēja man klēpī kamēr mēs braucām līdz viesnīcai. Līdz 22 vakara taisījamies jo tad mūs neviens nepamanīs ka esam ieradušies. Dabūju savu mašīnu ieliku visas mantas bagažniekā iesedināju Kristiānu sēdeklī un piesprādzēju pati iekapu šofera vietā un uzsāku braukt. Tikām līdz mājai Kristiāna jau gribēja skriet kad viņu apstādināju

K- Meitiņ neskries sagādāsim visiem pārsteigumu. Labi?

- Labi mammīt es mīlu tevi.

K- Un es tevi.

Noskūpstīju viņu uz vaidziņa paņēmām mantas sākuma devamies uz izstabu kuru jau sagatavoju prekš mums abām jau vairakus gadus atpakaļ nolikām mantas es paņēmu rokās Kristiānu un dāvanas devamies lejā. Kaut arī esmu apspīlētā kleita un augstpapēz kurpes. Ieradzīju dāvi kurš stāv man aiz muguras piegaju pie mūzikas centra mazā sapratu ko darīšu un noslēdza mūziku visi skatieni tika pievērsti mums. Dāvis stāvēja pie mammas un tēta visiem bija atveries žokls.

- Mammīt kapēc viņi tā skatās? (iečukstēja ausī)

Es tikai pasmējos un

K.- Meitiņ iepazīsties tā ir tava vecmamma un tas it tavs vectēvs

- A kur foršais onkulis Dāvis par kuru tu man stastiji es tikai iesmejos un pāradiju ar pirkstu uz viņu. Viņa aizskrēja iedeva dāvanu un iedzeva buču uz vaiga. Es skatijos no malas un jutu ka notek viena asara no prieka. Dāvis sēdēja pietupies pie Kristiānas un iečukstēja kaut ko ausī. Mazā pieskrēja pie manis un

-Mammīt neraudi neviens nedusmojas uz tevīm. Visi mīl tevi.

Visi iesmējās taja skaitā arī es. Paņēmu mazo rokas ieslēdzu mūziku tikai ta lai dzirdētu sarunas. Piegāju pie dāvja un

K- Sveiks. Piedod ka nepateicu vienkārši neviens nezinaja. Zinaju tikai es un starpcitu jums vienā dienā ir dzimšanas diena

D.- Čau. Esmu sokā bet esmu laimīgs ka tu man uzdāvināji tādu prieku šijā dienā.

K.- Ak nē Kristaps.

D.- Kas ir ar viņu?

K.- Nū viņs nezin par Kristiānu un es negribu redzēt viņš vel jo projām staiga ar to khh khhm

D- Sapratu. Bet lai jau paliek lai domā ko grib tev sava dzīve un tagad izsklaidejies bet ej sasveicinies ar visiem. Vēlāk parrunāsim.

K.- Labiņī.

Noskupstīju brali un devos pie vecākiem. Viņi mani saprata un gaidīs ciemos es teicu ka iespejam šo nedēļ vai nākam jo man bizness Amerikā un negribu pazaudēt bet mēnesis man ir laiks. Devos ar visiem iepazīstināt sasveicinājos Kristiāna sarunājās ar visiem. Tad turot pie rokas Kristiānu kādam uzstriecos viršu bet nenokritu pastijos un gandrīz aizrijos ar gaisu bija sajūta tā itka es neelpoti tad Kristaps paskattījās uz mazo es pietupos un

K- Princesīt Ta kā tev ir svētki es tev atļauju iet pie Davjonkuļa viņš būs priecīgs. Tu jau gaidiji šito brīdi. Ej un klausi Dāvjonkuli Labi?

- Labi mammīt. Es noskūpstīju viņai vaidziņu un skatījos kā Davis paņem viņu rokās.

K.- Kristap tikai nesāc lūdzu

- Labi bet var uzdot dažus jautajumus

K- Jā,tikai ātri es gribu iet pie savas meitas.

- Būs 5 jautajumi un atbildi godīgi nekādas atrunas. 1- Cik tavai meitai gadi?

K- Šodien paliek 4

- Kur tu biji šito laiku?

K.- Nesaprotu kam tev to vajag zināt bet biju Amerika.

- Kapēc tu aizbrauci nedodot man neko paskaidrot?

K.- Tapēc ka Kristap es domaju ka viss būs labi es atnāku atrāk mājās tu esi gulta ar kailu meiteni kura kaimiņos ievakusies. Kur tādas maukas vispār rodas.

- Mmm nu labi. Tu man spej piedot?

K.- Nē Kristap tu esi īsts gļēvulis es vienkārši nesaprotu tevi. Saki mīlu un kamēr darba esmu tu gulies gultā ar citu.

Jutu ka man norit asara ātri noslauku to.

-Labi piedod. Kas ir tavas meitas tevs?

K.- Tu Kristap tu. Bet ta pat es neļaušu tev tuvoties viņai klāt viņai nekur nav rakstīts tēvs varbūt kādreiz ierakstīšu bet ne tagad.

Krista raudādama aizskrēja pro Kristiana pakaļ aizskrēja ka jau mammas meitiņa. Viņa ir ļtoi skaista arr figūru. Gariem brūniem maties kas sniedzas līdz sežam vietai un viņa ir kopija Kristai (mammai) bet acis gan Kristapa (tēva). Kristaps bija sokā no ta ko uzzināja viņs nožēloja to dienu kad nokrapa Kristu tad iespejams tagad viņi laimīgi svinētu Davja dzimšanas dienu un būtu kopā. Mazā meitenīte pat nenojauta ka viņas tētis ir Kristaps. Krista aizskreju pie dīķa tur bija laipa un gaja tur piesēst. Kristiāna ieleca mammai klēpi un

- Mammīt neraudi viss bus lapi

K- Tas ir prieka asaras berniņ. Iesim iekšā vēl saukstēsies.

- Mammīt es mīlu tevi. Tu vienmēr būsi ar manim?

K.- Protams bet tad kad tu būsi liela es iešu ceļot pa pasauli un nekad neatgriezīšos un kad tu paliksi veca tu arī ceļosi un tu ceļosi pie manīm.

Meitenīte iedeva buču mammai un Krista paņēma rokās mazo un viņa aizmiga gāju uz savu izstabu bet tad Kristaps mani aptureja.

K- Liec mums mieru Kristap. Varbūt kādreiz mūsu meita tev piedos bet es nē. Mēs dzīvojam Amerikā un mums ir labi. Bija labi un būs. Kad mazā paaugsies es viņai noteikti pateikšu kur ir viņas tēvs un kapec nedzīvo ar mums.

- Krista piedod.

K.- Liecies mierā un ej pie Evelīnas viņa tevi gaida

- Nē viņai ir cits.

K.- Man tas neinteresē man jaiet nolikt gulēt mazo.

-. Attā

Krista nolika mazo gulēt un pati arī devās gulēt viņa domaja varbūt piedot Kristapam jo mazajai taču vajag tēti.

*********** Pēc 5 gadiem ****************

Es piedevu Kristapam. Mēs dzīvojām Latvijā un bieži lidojam uz Ameriku. Pirms 4 mēnešiem Kristaps nomira. Drīzāk viņu nogalināja jo viņš bija parāda naudu jo spēlēja automātu pokeru un vēl kautkadas spēles. Pēc tam man sāka piekasīties. Mēs ar Kristapu aprecējāmies. Viss bija labi kamēr viņš nesāka staigāt apkārt. Kad viņu nogalināja par to ka nauda nebija sāka man kasīties klāt es atpazinu vienu no viņiem tas bija Robins viņš sadarbojas ar manu brāli bet laikam mani neatpazina. Tad nu šodien es eju pakaļ mazajai kad kāds mani parauj aiz rokas es sabijos un pagriezos atspiedos pret sienu un skatijos apkārt. Es atpazinu Robinu un iesāku sarunu.

K.- Sveiks Robin. Ahh cik labi ka satikāmies es skatos jūs gribat ielīst baigas nepatikšanās. Iedod savu telefonu ja nē es paņemšu savu. Neviens nedeva paņēmu savu un saku zvanīt uz Latviju.

K.- Sveiks Dāvi. Mīļo brālīt vai tad ir pieklājīgi izspiest naudu no māsas palīdzība ar Robinu un kā tur to otro sauc. Tu tiešām domā ka neatpazīšu. Esmu ļoti vīlusies tevī un tagad kad braukšu uz Latviju mazo tu nesatiksi starp citu tevis dēļ Kristiānai nav tēta un tagad arī otrajam puikam nebūs. Cik tu esi nožēlojams cilveks un skaitās brālis. Varēji man pateikt ka Kristaps tev ir parada naudu nevis nogalinat viņu . Akdievs ka es tevi ienistu.

Krista nometa klausuli pirms viņš spēja atbildēt tad saka zvanīt telefons bet ne man bet Robinam.

-Jā vēl ir blakus

Puisis padeva Kristai telefonu

K.-Klausos

D.- Kas ar tevi notiek neviens nenogalināja tavu sīko kranci. Ja jau vel viens mazais tad vispār ideāli.

K.- Dāvi es tevi vienkārši nesaprotu. Tu pret miesīgo māsu šitā akdievs. Vienmēr esmu lepjusies ar tevi bet tu un vel tev ziemassvetkos firmu Latvijas gribeju atdod bet tomēr es neatdošu jo tu esi gļēvulis un liec man mieru. Tevis dēļ Kristiānai ir šoks. Nometu telefonu iedevu katram 2 tūkstošus un aizgāju.

******* Pēc 2 nedēļām ******

Lidojam uz Latviju. Atrak pie vecakiem. Dāvis neliek man mieru viss ko izdarīšu būs aiziešu pie viņa.Ta kā mazā gulēja mašīnā es braucu iebraucu Davja sēta pamodināju mazo un teicu ka laiks iet pie davjonkuļa. Iegaju mājā neviena nebija. Iesedināju dīvānā mazo un viņa aizmiga. Gadijumu pēc paņēmu visu kas prekš dzemdībām ir vajadzīgs jo man jau tulīt būs 9 mēnesis tikai 2 dienas un pēc nedēļas man jadzemdē. Tieši tapēc esmu pie dāvja mani vecāki aizbrauca ceļojumā ko nopirku viņiem. Mazā saldi gulēja dzirdu ka kāds ienāk izeju koridorā Dāvis viņš paskatās uz manim un nogriežas.

D.- Piedod

K.- Man tev ir lūgums kad man sāksies dzemdibas pieskati Kristiānu. ĀĀu mhmm sāp. Izsauc ātros laikam dzemdības tā ir kad uzstraucās. Zvani tač atrāk sāp.

Dāvis ar asarām acīs zvanija ātrai palīdzībai viņš aizgaja pakaļ mantām pamodināja Kristiānu un devās uz mašīnu ātrie atbrauca un savāca.Dāvis sekoja ātrajai palīdzībai un slimnīcā sāka uzstraukties viņai tak tik jauna un jau 2 bērni. Kristiāna mierīgi gulēja. Viņa pamodās un sāka raudāt.

D.- Mazā kas noticis? Kapēc jāraud?

K.- Slikts sapnitis

D.- Pastāsti kāds.

K.- Tu biji pie mammas ar vel cilvēkiem viņai bija bralītis rokās tu atņēmi un aizgāji prom mamma skrēja pakaļ bet tu nogalināji viņu

Mazā meitenīti traki raudāja bet tad nomierinajās un aizmiga.Pēc 3 mocību pilnām stundām nāca pasaulē puika kuru nosauca par Kristapu jo viņi ir līdzīgi. Kamēr Krista gulēja Dāvis noguldīja meitenīti blakus mammai un abas gulēja. Dāvis aizgāja. Atnāca tad kad abas pamodās. Ienāca Roberts Kristas bralis un Krista aiz laimes apraudājās.

******** Pēc 3 dienām ************

Izrādās Kristaps ir dzīvs vienkārši slēpas pie Roberta. Esmu laimīga man ir vīrs,bērni viss ir lieliski.

Paldies ka bijāt ar mani,būs nakamā daļa tikai no Kristiānas skatpunkta.

52 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Diezgan labs stāsts, patika emotion

0 0 atbildēt
Kā sauks nākamo stāstu no kristianas skatpunkta,???
0 0 atbildēt