local-stats-pixel fb-conv-api

Pagājušās vasaras karstākā diena0

30 0

Tā bija pagājušās vasaras karstākā diena..

Bija jābūt jūlija vidum, pēc visiem aprēķiniem, bet nupat bija tikai beidzies jūnijs.

Pēc svinībām, Karmena (21 gadu jauna, izskatīga un gudra studente, kā ar nu ne, studēja vienā no pilsētas prestižākajām aigstskolām) ar draugiem devās uz jūru.

Bija pievakare, bet tāpēc nekļuva vēsāks, vienīgi nelielās vēja brāzmas, kas veidoja ūdenī viļņus, mazliet dzesēja gaisu. Neviens nespēja iedomāties, ar ko šis gājiens uz pludmali, beigsies.. viss iesākās kā ierasts - jaunieši sasniedza pludmali, izvēlējās apmešanās vietu, iekārtojās, meitenes ietērpās peldkostīmos un puišiem kājās jau bija peldšorti.

Kamēr puiši sāka atkorķēt Lager aliņus, meitenes jau bija paņēmušas volejbola bumbu un uzsākušas saspēli. Saule lēnām tuvojas horizontam..

Viens no puišiem - Ansis (aktīvs, slaids - vien kauli un āda, jauneklis, pēc profesijas - finansists) iesaucās: "Dodamies peldēt! - Kurš ātrāk?" Visi pameta savas izklaides un metās skriešus ūdens virzienā. Jūras ūdens nebija silts, bet gaisā valdīja mazs sacensību gars, kas uzkurināja asinis. Puiši, protams, bija pārāki par meitenēm.

Ilze (viena no labākajām Karmenas draudzenēm, kopš vidusskolas laikiem) apstājās pārdesmit metrus pēc ieskriešanas ūdenī, tas viņai bija pārāk vēss. Karmena līdz pēdējam nepadevās un jau panāca puišus dziļumā, kur meitenei ūdens līmenis bija līdz zodam.

Sasaucoties ar tuvāk krastam palikušo Ilzi un Katrīnu (Karmenas draudzene kopš pamatskolas) jaunieši saorganizēja frīsbiju. Jauniešu kompānija izbaudīja spēli - frisbija šķīvītis lidoja tuvāk, tālāk, zemāk, augstāk. Katrs, atbilstoši savam fiziskajam attīstības līmenim, centās pēc iespējas izveicīgāk noķert frisbiju.

Ansis raidīja neizsakāmi tālu metienu Karmenai. Karmena peldēja pakaļ šķīvītim, kuru, kā izrādījās, jau bija pārtvēris kāds izskatīgs stalts brunets ar zaļām, lielām acīm.

Karmena sastinga..

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pagajusas-vasaras-karstaka-diena-1/691566

30 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000