local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata. Otrais gads #112

10. daļa

6. 20- Esmu piecelies laicīgi. Man vienalga, ka nedošos uz skolu, es šodien imitēšu mācības, sekojot stundu sarakstam, tikai izlaižot starpbrīžus.

8. 30- Sāku mācības. Jāsaka šī ideja nerada to sajūsmu, kāda bija sākumā. Jo vairāk cenšos mācīties to, ko teorētiski būtu jāapgūst šodien, jo garlaicīgāk paliek. Kaut kas pietrūkst.

12. 30- Šajā brīdī saprotu, ka šī sistēma nestrādā un sāku savu izglītības programmu veidot pats. Cik ļoti ceru, ka rīt būs pēdējā piespiedu brīvdiena. Protams, fiziski man būs ļoti grūti apmeklēt skolu dēļ manas smagās traumas, taču mentāli es tam esmu gatavāks par gatavu.

12. 45- Mamma pasauc lejā pusdienās. Nokliboju un skatos uz viņu ar nesaprotošu sejas izteiksmi. Kāpēc man ēdienu nevar uznest augšā? Kāpēc man knapi dzīvam ir jāklibo pēc ēdiena? Mamma noliek priekšā salātus, kuri atgādina rosolu un saka, lai ēdu. Izskatās, ka viņa nav tajā labākajā garastāvoklī. Izrādās tā arī ir, jo viņai ļoti nepatīk tas, ka tēvs dosies komandējumā. Vismaz, kaut kur manas un manu ne sevišķi gudro vecāku domas sakrīt.

13. 30- Esmu atgriezies savā teritorijā. Esmu gatavs atgriezties pie kaut kā mācīšanās, taču mani iztraucē sms. Sms teksts mani šokē:” Cik žēl, ka vēl neesi atgriezies. Es ļoti cerēju, ka šodien būsi atpakaļ. Laikam tava smagā trauma ir ļoti smaga. Veseļojies, nabadziņ. Ceru, ka drīz būsi uz kājām.” Atkal mans mistiskais pielūdzējs vai pielūdzēja. Bet, kurš tas ir? Un kāpēc nevar atklāt savu vārdu vai uzvārdu vai kaut ko, kas ļautu man pašam atklāt mistēriju. Kāpēc tai vispār ir jābūt mistērijai?

15. 30- Mana galva vairs nespēj izturēt mācīšanos un domas par mistisko pielūdzeju paralēli. Man jāspēj tās novirzīt vienu no otras, bet tas neizdodās. Būtu, taču patīkami uzzināt, kuram rūp mans smagais liktenis, bet tai pat laikā tādi nieki mani nedrīkst traucēt sasniegt manus mērķus...

19. 00- Diena ir pavadīta mācoties un lauzot galvu par mistisko pielūdzēju. Kas viņš vai viņa ir? Varbūt tie ir joki, ko dara Pēteris un viņa drauģeļi? Varbūt tās ir lamatas ko būvē Raitis? Varbūt Marianna un Zuzanna tā cenšās lāpīt Lienes radītās brūces? Laiks miegam...

87 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt
Mooore mooore mooore
0 0 atbildēt