local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #430

42. daļa

Pēc 3 nedēļām

5. 15. Pēdējās skolas nedēļas pirmdiena. Šīs trīs nedēļas bija vienmuļuma kalngals, kuras neizcēlās ar neko sevišķu. Pēteris turpināja pazemot mani pie katras iespējas, saņemot pamatīgu palīdzību arī no savas bandas, Liene turpināja laiku pa laikam sniegt mājienus, ka vēlās mani, Zuzanna turpināja lūgt mani pieņemt palīdzību no Maigoņa, mamma nepārstāja lietot narkotikas un redzēt halucinācijas, tētis laiku pa laikam pazvanīja un mēģināja noskaidrot vai viss labi un es turpināju melot, lai nesatrauktu, uz mājām turpināja ierasties dīvainas personības, kurām vienmēr sejas izskatījās ļoti līdzīgi. Šī nedēļa nesolās būt viegla. Vienkārša iemesla dēļ. Ceturtdien ir paredzēta balle. Atceroties iepriekšējo balli man ir bail ierasties tajā, taču vismaz svinīgo pasākumu nevaru neapmeklēt, jo tajā apbalvos gudrākos un labākos- loģiski, ka tajā man ir vieta. Savukārt, piektdien vai vēlākais sestdien tētis atgriezīsies no komandējuma Daugavpilī. Man bail iedomāties, kā viņš šo visu, kas mājā notiek izturēs. Lai arī viņs ir diezgan pastulbs viņš ir foršs tēvs un viņš patiešām cenšās dēļ mūsu ģimenes.

6. 47- Ierodos skolā. Klusa.

7. 45- Vienīgie cilveki ko redzu ir pāris skolotāji, apkopēja, garderobiste, dežurante un pāris skolas koristi, kas gatavojās pirmssvētku priekšnesumiem.

8. 20 –Ierodās Pēteris un viņa banda. Pēteris izskatās ļoti mierīgs. Viņš pat mani neaiztiek.

9. 20- Iesākoties otrajai stundai es norobežojos no visiem. Pēdējais grupu darbs šajā semestrī literatūrā. Kāpēc, lai es kādam palīdzētu?

9. 50- Darbu esmu pabeidzis.

10. 15- Arī turpmākās stundas ir jocīgas.

14. 30- Pēdējā pirmā semestra pirmdiena noslēgusies.

14. 35- Atgriežos mājās. Man pretī iziet vīrietis ārsta halātā. Ieskrienu iekšā un jautāju vai mammai viss labi. Viņa atbild, ka pēc daktera Raita apmeklējuma jūtās lieliski. Kāpēc šis vārds man liekās kaut kur ļoti dzirdēts?

16. 30- Pagatavoju sev un mammai vakariņas.

19. 45- Esmu vakaru pavadījis lasot grāmatu par Aļaskas dzīvajām būtnēm sasaluma zonā un tagad laiks gulēt.

113 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000