local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #411

40. daļa

8. 15- Sestdienas rīts. Tikai tagad saprotu, ka mamma tā arī neatgriezās no brauciena uz slimnīcu. Tas ir dīvaini, jo cik zinu svešiem tur pa nakti palikt neļauj.

8. 30- Dodos veidot brokastis. Tieši šajā brīdī pa durvīm iebrāžās mamma. Viņa streipuļo un konkrēti smird pēc alkohola. Acīmredzami, viņas slimnīca ir nevis slimnīca, bet, kāds bārs vai arī viņas limbažnieks, kurš pārmaiņas pēc narkotiku vietā ir iedevis alkoholu. Vai abus.

8. 32- Mamma pastreipuļo man garām nemaz nemanot manu klātbūtni un dzer ūdeni. Es nopūšos un aizeju uz savu istabu.

8. 45- Man zvana telefons. Zvanītājs ir tēvs, kurš jautā vai mājās viss labi. Nevēlēdamies viņu lieki satraukt atbildu, ka jā.

9. 30 – Izeju ārā pastaigāties. Nekas vairs neliecina, ka vakar te būtu bijusi avārija. Viss izskatās tīri, balti un sakopti.

10. 15- Esmu aizstaigajis līdz tuvējam mežam. Diemžel, līdzīga doma ir bijusi četrotnei, kura mani galīgi nemīl- Pēterim, Džeremijam, Aleksandram un Fransuā.

10. 17- Viņi jau man ir sastajušies apkārt aplī un grūsta katrs uz savu pusi.

10. 20- Grūstīt viņiem mani apnīk un iegrūž sniegā.

10. 21- Aleksandrs, kā smagākais uzsēžās man virsū lai netieku prom. Pārējie tikmēr, burtiski ierok manas kājas dziļi sniegā.

10. 26- Viņi savu nedarbu ir beiguši un smiedamies aiziet. Es cenšos izlīst no sniega, bet neizdodās.

10. 30 –Kaut kā beidzot tieku ārā.

11. 20- Trīcošs atgriežos mājās. Pārak bieži šoziem esmu izbaudījis līdzīgas sajūtas. Vienreiz, tā nonākšu slimnīcā. Īstā slimnīcā nevis tādā, kādā mamma vakar bijusi.

12. 30 – Izlienu no vannas, kurā pēc slapjo drēbju novilkšanas un litra karstas tējas iemocīšanas biju ielīdis un nogulēju, lai sasildītos gandrīz stundu.

13. 30- Sega siltumu vairs nedod. Es jūtos tik auksts. Vannu nomainīja gulta, taču tik un tā jūtos auksts. Rodās doma palūgt palīdzību mammai, taču atceroties viņas rīta stāvokli atmetu šo domu.

14. 50- Laikam labākais risinājums būs iemigt. Saldu dusu pasaule.

135 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
emotion Patīk šie tavi rakstiņi (:
5 0 atbildēt