local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #43

5.20

Jau esmu piecēlies,nespēju vien sagaidīt iespēju doties uz skolu.Esmu izlaidis iespēju iegūt zināšanas veselu dienu,tas nedrīkst atkārtoties.

5.40

Istabā miegaina ieslīd mana mamma un pasniedz man termometru.Leni pastumju to atpakaļ,klusi izrunājot vārdu Lēdurga. Mamma novelk to,ka zin,bet,lai pamēru. Izmēru.Māte atviegloti nopūšās redzot,ka dzīvsudraba svītra apstajās pie 36.4.Viņa dodās pagatavot sev un tēvam brokastis-es jau to esmu paspējis izdarīt.

6.00

Esmu jau gatavs doties uz skolu.Lūk tāds ir mans entuziasms šodien gūt zināšanas, bet vecaki nelaiž.Viņiem esot ar mani jāparunā.

6.05

Esmu šokā. Tēvs atvainojās par to,ka esot mani pārmocījis ar treniņu un viņs pierunāja mani pie kompromisa.YTā kā viņu neapmierina mana figūra es došos ar viņu uz svaru zāli,nodarboties treniņiem (eh mokas),reizi nedēļā,tā pa nopietno, vēlākā periodā pat divas reizes nedēļā,bet pretī tēvam būs ar mani reizi mēnesī jāpavada vakars lasot dzeju,filozofiju un arī vismaz reizi mēnesī kopā japmeklē muzeji. Samērā godīgs kompromiss,domāju tēv sno ta iegūs vairak.

7.00

Beidzot esmu skolā.Cik patīkami šeit ir atrasties. Skolas iekšienes smarža maigi apdullina mani un liek atkal justies lieliski.

7.20

Ierodās Liene.Vau,tas gan viņai ir netipiski agri.Mana mūza,nekad neierodās agrak par 8.20. Interesanti ,vai viņā tik ļoti vēlējās satikt mani, untāpēc tik agri ieradās?

7.22

Nē, viņa tikai ieradās pārrakstīt matemātiku.To pašu kontroldarbu,kurā es devu viņai prieku baudīt iespēju pildīt pašai,nesabojājot to ar palīdzēšanu.VIņai laikam tas beigās tik ļoti patika,ka izlēma darīt to otreiz.Es arī ta gribētu,bet 10 nedrīkst pārrakstīt.

8.30

Sākoties latviešu valodai esmu gatavs jaunu zināšanu burvībai par komatiem,bet ak tu neraža.Skolotāja slima un viņu aizvietos ta praktikante,kas šad tad parādās.Man gribās protestēt.Atkal jau tā rupjā sieviete vairak nevis mācīs ,bet novērsīs klases puišu uzmanību ar savu dekoltē.Viņa noteikti ir slēptais pedofīls.Nē ,viņa noteikti ir seksuālais dēmosn,kurš cenšās laupīt mūsu dvēseles,un atgriežas ,jo grib tieši mani-nepaveiksies dēmoniņ,esmu pārak spēcīgs.Esmu zinātnieks un tiem mīlestība un intīmais neinteresē!

10.10 Pēc divām garam latviešu valodām,kurās vienīģais guvums bija diktāts ,es dodos apraudzīt medmāsu.Galva iesāpējās.Durvis ciet.Nu labi,tad neko.

12.00 Pusdienas pārtraukumā pamanu medmāsu,jautri ēdam.Es pieeju pie viņas ,vēloties veikt rājienu,ka viņa neatradās savā postenī un palūgt kādu tableti,bet viņa ,pamanot mani,ātri paēda un ieskrēja savā kabinetā. Laikam,nobijās no manis un rājiena.Es tak zināju-zinātnieki biedē visus.

13.45

Mana atgriešanās skolā ir beigusies.Žēl,ka tik īsa diena.Pa ceļam uz mājām pamanu bērnu bariņu,kuri kautko aizrautīgi filmē.Pieeju tuvak,cerībā uz to,ka tas ir kāds eksperiments. Nē, viņi tikai filmē,kā 2 kaķīši taisa trešo kaķīti. Izdzimteņi,perversie lūriķi.

14.50

Tikai tagad kautcik spēju nomierināties pēc nepatīkamā incidenta.Cik jaunatne tagad ir slima.Kur rodās šī perversitāte un vēlme redzēt prnogrāfiju it visur?

15.30

Slimība nebija visu atstājusi bez sekām.Knapi spējis izpildīt mājasdarbus,sajūtu spēcīgu enerģijas trūkumu.Nelīdz pat hematonogēna batoniņš.Jādodās gulēt!

214 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Kad būs vēl?
0 0 atbildēt

es došos ar viņu uz svaru zāli,nodarboties treniņiem (eh mokas),reizi nedēļā,tā pa nopietno, vēlākā periodā pat divas reizes nedēļā

Viena piezīmīte - esmu trenējies dažādos grafikos pie viena un tā paša karatē trenera, un vistizlākais grafiks bija treniņi 2 reizes nedēļā (plus sports skolā). Tad progresa nav, iegūtais pazūd - kā liet ūdeni caurā spainī. Trīs reizes nedēļā plus skolas sports -  tas bija jau daudz labāk, varēja progresēt un atpūsties kā nākas! emotion

0 1 atbildēt