local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #170

16. daļa

5. 35- Atkal jau dzirdu līdzīgus trokšņus kā vakar.

5. 45 - Un atkal jau pie vainas mamma, kura iznākot no vannas istabas murgo kaut ko par slapjiem kaķīšiem, cietu koku, tagad arī santehniķiem. Paga, tas nozīmē, ka mums ir salūzušas trubas, jo tur ielēca kaķis un mamma sauks santehniķi? Neizklausās , sevišķi, ticami.

6. 25- Šodien skolu apmeklēsu mazliet vēlāk kā parasti.

7. 00- Ierodos skolā veselas 20 minūtes vēlāk kā parasti. Kauns un negods, bet vēlējos izpētīt vannasistabu, lai saprastu, kas tad tur noticis. Neredzēju nekādas problēmas. Laikam mamma jūdzās.

7.15- Ejot gar skolas kafetēriju, ievēroju, ka tur sēž ģeogrāfijas skolotāja, kura jau no olimpiādes laika šķiet mazliet izvairīga. Mēģinu iet klāt un aprunāties, taču viņa tikko mani pamanījusi, kā antilope, kas ierauga lauvu aizbēg prom.

7. 30 - Ierodās Juris, kuram šodien agrais rīts, jo jāpārkārto matemātika. VIņš man lūdz vai nevaru šikeri uztaisīt, bet es kā godīgs cilveks pasaku, ka to jādara pašam. Nepalīdzēšu viņam viņa shēmās kā krāpties.

8. 20 - Pamanu Lieni. VIņa izskatās noskumusi.

8. 21- Gribēju pieiet klāt un iepriecināt ar savu klātbūtni, taču viņu aplenca draudzeņu bariņš un zuda šī intīmā, kārdinošā gaisotne, kurā es spētu likt savai mīļotajai justies labāk.

9. 20- Visa klase, kā niknumā rēcošs Mustangs izmetās no klases un devās nākamās klases virzienā. Skolotāja mūs bija aizturējusi krietni ilgāk nekā būtu nepieciešams.

10.15- Arī šodien no Zuzannas saņēmu zīmīti. Šoreiz ar tekstu:" Pēteris un Džeremijs pēc stundām tevi sitīs." Brīdī, kad saņēmu šo zīmīti Zuzanna smaidīja savās breketēs tik stipri, ka likās tās breketes izjuks no pārslodzes- izcila fizikas paraugstunda.

11. 45- Šodien liela neraža. Pusdienu starpbrīdī mana mīla man blakus nesēž. Viņa pat neparādās pie manis tuvumā un neaplaimo šo drūmo kafetēriju ar savu Afrodītes cienīgo izskatu.

`2. 14- brīdī, kad izeju no kafetērijas mani pagrūž Pēteris.

14. 36 - Pēteris un Džeremijs mani burtiski izvelk no klases un skolas un tas viss beidzās ar vairākiem sitieniem pa manu seju un ķermeni. Zuzzanas zīmīte nemeloja.

14. 50- Abiem apnīk mani dauzīt un palieku guļam zemē. Pilnai laimei sāk snigt.

14. 59. - Pieceļos kājās un dodos mājās. Uz sejas man ir tik daudz sniega, ka izskatos pēc veca, bārdaina vīra.

16. 50 - Skatoties kārtējo dokumentalo filmu dzirdu, ka mamma atkal muld par slapjajiem kaķiem un šoreiz arī mitru pauguru, kuram trūkst tūrista. Izlemju, ka rīt jāpārbauda mammas somiņa un mājas aptieciņa- ja viņa runā tādu sviestu viņa noteikti lieto kā minimums marihuānu.

18. 20- Pārrodās tēvs. Viņš izskatās nenormāli īgns. Dīvaini. Pēc vakariem ar čomiem viņs vienmēr izskatījās jautrs. Paģirains, bet jautrs.

19. 30- Pāris lappuses jāizlasa, savādāk pēdējā laikā maz lasu. Izlemju lasīt literatūru par to, kā atpazīt narkomānus, kā nekā man jāsaprtot, ko darī ar mammu.

20. 50 - aizvelku aizkarus, lai nespīd mēness tieši uz manas sejas un dodos pie miera.

123 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000