local-stats-pixel fb-conv-api

Notikums 1.daļa7

158 1

Mans pirmais raksts. Stāsts par meiteni, kura pec vecāku un māsas zaudēšanas ir spiesta pārcelties uz citu pilsetu. Jauna pilseta, jauna skola, jauni draugi un jauni notikumi. Ceru ka patiks.

Emma

16-gadīga meitene, viena un pamesta, kuras vecāki un jaunākā māsa tik tikko nomiruši briesmīgā nelaimes gadījumā. Tagad tā mani sauc cilvēki, kuri nesaprot, ko es pārdzīvoju un cik sāpīgi man es tagad jūtos.

Nākamajā dienā pēc notikušā ieradās mans tēvocis, Ralfs. Ienākot varēja manīt, ka viņš ir vēl lielākā šokā nekā es pati. Tētis bija viņa jaunākais brālis, abi viens otru atbalstīja grūtos brīžos, jo vecāki jau bija miruši. Tēvocis palika mūsu mājā vēl pāris dienas līdz bērēm pēc kuram viņš paziņoja, ka man jādodas dzīvot pie viņa un viņa sievas Kornēlijas. Tā bija nolemusi mani vecāki, ja nu gadījuma ar viņiem kaut kas notiktu un es biju spiesta pakļauties.

Vakarā sāku kravāt mantas, liku drēbes un mantas pa čemodāniem līdz vienam brīdim, kad zem gultas atradu ģimenes albūmu, ko biju paķērusi no vecāku guļamistabas, kad skolā veidoju projektu par savu dzimtas koku. Atverot albūmu acīs jau sametās asaras, saku raudāt, redzot cik laimīgi bijām. Tomēr raudāšana neilga tik ilgi cik būtu vēlējusies, jo dzirdēju no virtuves tēvoča vārdi : " Emma, nāc vakariņot. " Tad es attapos, noslaucīju asaras un devos uz virtuvi.

Ieejot virtuvē seja iecirtās makaronu smarža, tēvocis nebija izcils pavars, bet makaroni viņam sanāca izcili. Paņēmu šķīvi un ieliku nelielu daudzumu makaronu, lai arī cik ļoti man viņi garsoja, apetīte man šobrīt nebija. Vakariņas tikka pavadītas klusuma, jo nevienam nebija ko teikt. Paēdu un nomazgājusi savu šķīvi devos uz savu istabu, lai turpinātu kravāšanos. Uzejot augšā, aizvēru albūmu, jo sapratu, ka tagad man jākoncentrējas mantu kravāšanai. Kad biju pabeigusi, devos gulēt, vēl ilgi nevarēju aizmigt, bet lēnam migu ciet.

Piecēlos no liela trokšņa, kas skanēja pagalmā, pieejot pie loga, redzēju kā tēvocis kramē mantas mašīnā, sapratu, ka man jasāk gatavoties, jo drīz būs jādodas prom no šīs mājas un manām atmiņām.

158 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Turpini! Man ļoti patika! Super! Ķer +! Tikai tev dažas pareizrakstības kļūdas, bet tā viss ok! ;)
0 0 atbildēt

Ir okay. Ar gramatiku tev pašvaki iet. Ā un š aizmmirstas, bet nu kam negadās. :D Tik un tā + :)

0 0 atbildēt

Ļoti patika! :)

0 0 atbildēt