local-stats-pixel fb-conv-api

Nolemtā...41

Sveiki, mani lasītāji emotion

Piedodiet, ka šīs dažas dienas nebija daļas. Tā īsti laika nebija, lai rakstītu.

Es vēlos jums pajautāt... Vai man turpināt rakstīt kā trešā persona vai pāriet uz ES.

Ceru uz jūsu atsauksmēm komentāros.

Jauku lasīšanu emotion

-Ma...marta...-Viņa vēl nebija atjēgusies no zāļu iedarbības. Lūpas neklausīja, šķita, ka runāt ir neiespējami.

-Nepārpūlies, mīļā.- Sievietes balss bija sarkastiska. Emīlija līdzjūtīgi skatījās uz Martu.

-Mammīt, kas tā par meiteni?- Tikai daži vārdi un Emīlijas pasaule sabruka. Viss pazuda. Cerības, sapņi. Māsa. Viņa ir viena. Bez draugiem. Bez ģimenes. Slimnīcā, kurā ir pilns ar cilvēkiem ko meitene nepazīst. Viņa skatījās griestos un domāja par Martu. Kas viņai noticis?Kāpēc viņa neatceras Emīliju?

Cilvēki lēnām izklīda un viņa palika viena ar savām domām. Meitene piecēlās no gultas un piegāja pie mazā lodziņa. Viņai bija jāpaceļas uz pirkstgaliem, lai redzētu cauri.

Pa logu pavērās brīnišķigs skats. Šūpoles, sarknas rozes, zilas debesis,mežs. Taciņa, kas veda cauri visam parkam. Meitenes acis apstājās pie cilvēkiem. Tie nebija cilvēki, kas steidzas uz darbu, via vienkārši izbauda dzīvo. Tie bija cilvēki, kas dzīvoja kā cietumā.7 dienas nedēļā, 365 dienas gadā. Viņi dzīvoja savās četrās sienās. Viņi nepazina ārpasauli. Viņi bija savādāki. Viņi atšķīrās un tieši tāpēc atradās šeit. Šajā cietumā.

Psihiatriskā klīnika.

Emīlija nespēja aptvert kur atrodas. Viņa negribēja tam ticēt. Meitene atrāvās no loga, un lēnā tempā devās durvju virzienā. Viņa gribēja ticē tam, ka durvis ir vaļā, ka viņa varēs pazust no šīs vietas.

Meitenes cerībās piepildījās. Durvis tiešām bija vaļā.

Viņā lēnām atvēra durvis un palūkojās ārpusē. Balts gaitenis. Gar malām vairākas durvis, tādas pašas kā Emīlijai. Viņa dzirdēja soļus, kas tuvojās meitenes istabai. Emīlija aizvēra durvis, un skrēja uz gaiteņa otru pusi. Viņa dzirdēja palīgā saucienus. Meitene gribēja palīdzēt, bet nevarēja, viņai bija jatiek ārā.

12 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Es labāk iesaku pāriet uz es.

0 0 atbildēt