local-stats-pixel fb-conv-api

No one ever cared2

***

Ir reizes, kad roka pati sniedzas pēc pildspalvas.

Un mana mīļākā tinte lēnām iesūcas papīra lapās.

Mana roka steidzas uz priekšu, ātrāk par galvu

Un es pieļauju lieliskas, nelabojamas kļūdas,

Kas manu dzīvi pārvērš ciešamā piedzīvojumā.

***

There were so many things I wanted to do

But then you came in my life

And it turned 360 degrees, upside down.

I lived with you

I loved with you

There were so many things YOU wanted to do

So you left me alone in life

And it turned 360 degrees, upside down.

We came to place where we begun.

***

Have you ever felt lonely

And wanted it to be over

I felt like that many times

When I was little

Lost in the playground

When I was teen

With many people around me

But most lonely I felt

When I was with you

Held in your loving arms

Knowing they weren't made to hug ME

Kā vienmēr, teikums par to, cik grūti bija uzrakstīt kaut vai šos trīs dzejoļus. Bailes no sava veida nosodījuma, bailes dzirdēt negatīvo un kritiku. Vienmēr esmu bijis tas cilvēks, kurš stāvēs un klusēs un aizejot mājās "izkliegs" visu uz papīra. Vai ir nozīme tam, vai Jums patīk mana dzeja vai nē? Daļēji ir un daļēji nav. Visi mēs gribam tikt atzīti un paslavēti, bet kritika un negatīvisms nespēs mainīt manas jūtas, manu skatījumu un rakstības stilu. Tādēļ kartējo reizi lietoju vārdu - uzdrošinos. Uzdrošinos uzrkastīt, publicēt un uzklausīt, kas sakāms citiem.

MysteryWriter /K.a/

29 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion  Da pofig uz kritiku, galwenais, lai izklāsti savu sāpi vai domu! emotion  uzliec emotion  uz wisu & paņem 1l emotion 

2 0 atbildēt

Paies gadi un sapratīsi visu....

Patiesība ir tāda, ka ir cilvēki, kurus neatbalsta neviens un kuriem neviens netic un vienaldzīgi ir viņu sasniegumi un cenšanās, ja tieši ŠOBRĪD un TAGAD nav rezultāta.  - esmu viens no tiem. 

Citi skatās uz auto, māju, un nenovērtē labestību. Visiem vienalga, kādā veidā šo auto cilvēks ir ieguvis, vai veicot finanšu mahinācijas, vai dodot kukuļus iepirkumiem utt. 

Pirmais jautājums, ko gan kāds darītu, ja laimētu daudz naudas- domātu par to, kā nodrošināt labu dzīvi sev pašam, un varbūt tuvējiem. Un esmu tāds pats. Man saņemot naudu, nav pirmā doma- kā un cik es varētu noziedot kāda ārstēšanai, vai palīdzēt kādam, kuram ar finansēm iet švaki.

Man pirmā doma ir - kā nopelnīt vēl vairāk un iekrāt. Par brīvo laiku- man nav pirmā doma, ka es varētu to veltīt lai palīdzētu tiem, kurus atstumj sabiedrība- piemēram, bezpajumtniekiem, cilvēkiem ar garīgām problēmām, narkomāniem, krīzes telefoniem (kur zvana pašnāvnieki) utt. 

Tas ir visa sabiedrība, vienkārši katram interesē savas problēmas un savas dzīves būvēšana, katram intersē vara un nauda. Vajag pierast un cīnīties, un arī samierināties ar to, ka ne visiem ir vienāda veiksme un apstākļi, daudziem ir grūtāk, nekā citiem, dažiem vieglāk.

Es rakstīju par to rakstā "Veiksmes faktors", kas izskaidro dzīves realitāti saistībā ar to, kādas iespējas ir cilvēkiem atkarībā no viņu vides, un kā to visu ietekmē veiksme, un kāpēc tā ir svarīga.

Mēģini, mēģini, mēģini - tas ir vienīgais veids kā palielināt veiksmi, ka kādā brīdī nospīdēs un paveiksies dzīvē.

2 0 atbildēt