local-stats-pixel fb-conv-api

No ērkšķiem līdz Saulei... #31

Nākošās dienas rīts.
Pamodos, aizgāju uz dušu. Paēdu, tad iegāju istabā uzvilku kleitu, sataisīju matus, Izskatijos nevainojami. Tad jau gāju lejā pa trepēm, mammai ar tēti jau stāv priekšā.

Tētis: Tu šodien izskaties vienkārši nevainojami.

M: Tik skaista kleita, un tu pati skaista.

A: Labi paldies mammu un tētucīt, bet man tagad ir jāiet uz skolu.

T: Tu vari paņemt manu mašīnu, lai nav jāiet ar kājām.

A: Nopietni?!

T: Jā dūdiņ, protams.

A: Paldies tētucīt, /hug/
Paķēru atslēgas un vēlreiz ieskatijos spogulī, izgāju ārā, iesēdos mašīnā. Sāku meklēt telefonu, tad pēc piecām minūtēm to atradu un sāku zvanīt Ellai, beidzot viņu sazvanīju!

A: Čau, ko dari? Tu vēl mājās?

E: Čau, Tagad taisos, un jā, es vēl esmu mājās, tu kaut ko gribēji?

A: Tev varbūt atbraukt pakaļ? *iesmējos

E: Amm... Tev taču nav mašīnas!

A: Mans tētis ir labākais, es tūlīt piebraukšu, tapēc taisies ātrāk!

Centos pateikt cik vien ātri varu un nometu, bija jau jābrauc, savādāk nokavētu. Esmu jau pie mājas, Ella izskrien ārā. Notipina ārā, un ātri iesēžas mašīnā, un nopēta mani pie stūres. Un sāk smaidīt. Viņa nav pieradusi ka es sēžu pie stūres parasti viņa brauc!

A: Braucam?

E: Braucam braucam, Tu izskaties fantastiski! Nu nēe, atkal izskatīsies labāk par mani!

JAbas sākām smieties, un es jau sāku braukt. Man nepatika ļoti ātri braukt un Ellai arī! Mēs pabraucām manai mīļākajai picērijai ,,Iūzija’’ Un tālāk jau aiz stūra bija skola. Piebraucu pie skolas. Visi skatijās uz manīm, tā kā nebiju klases un skolas populārākā mani tas šokēja. Paķērusi somiņu devāmies uz klasi. Mums pamainijās skolotāja, jo iepriekšējā skolotāja Liellapa aizgāja dekreta atvaļinājumā. Tā nu man nav nekādas nojausmas,kas ir mūsu jaunā skolotāja. Esmu neziņā tāpat kā vienmēr ar Ellu apsēžamies blakus. Sākām kaut ko apspriest par klasesbiedriem, jo visi bija pa vasaru mainījušies. Un tad jau ienāca klasē skolotāja. Viņa ir skaista, jauna. Man jau liekas pārāk jauna, viņa mums stādijās priekšā kā skolotāja Stepanoviča. Man viņa uzreiz iepatikās. Nu nekas gan jau pieradīšu pie jaunas skolotājas!

Mēs klasē pārrunājām visas lietas un tad jau es biju brīva, vismaz pirmā diena noritēja jauki. /tā es domāju klasē, kamēr vēl sēdējām/ Būtu ar Ellu jāaiziet uz kaut kādu kafejnīcu, un jāapjautājas kas paralēlklasē ir par jauniņajiem, jo tur kādi 5 jauni cilvēki atnākuši, jāiedraudzējas būtu.
Izgājām no klases, mūsu klase atradās trešajā stāvā.

52 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt