local-stats-pixel fb-conv-api

Nepareizā izvēle 116

41 0

Sekoja spēcīgs sitiens pa vaigu. Pie sevis nodomaju: ko gan viņš ar to vēlas panākt? Nez ko saimnieks teiks par to, ka resnā cūka nav ievērojusi viņa noteikumus. Neskatoties uz to sitiens sekoja sitienam. Man pa degunu sāka tecēt asinis, tad viņš pierimās un piesēja manas rokas pie gultas galvgalī esošajām margām. Pats devās uz blakus telpu-vannas istabu. Pagāja kādas desmit minūtes, līdz viņš atgriezās. Pienācis pie gultas es ievēroju, ka viņa mazais draugs bija darba gatavībā. Nebūtu pareizi teikt mazais draugs, jo iskatījās ka viņš stiepjas pari divdesmit centimetru robežai. Lai gan daudz tos nebiju redzējusi, tas noteikti bija pats lielakais. Viņš piesēja manas kājas, pie gultas kājgalī esošajām margām.Un ar lielu spēku iegāja mani. Nebiju sagatavota tāpēc nekā patīkama neizjutu, tik sāpīgu stumdīšanos un lielu spiedienu uz krūtīm. Jo viņš nebija no vieglākajiem. Aiz sāpēm man acīs sariesās asaras, viņš to ievērojies, sāka rīkoties vēl agresīvāk. Atsēja mani pagrieza ar muguru uz augšu un spēcīgi iegrābjoties manos matos, izrāvis diezgan pamatiīgu šķipsnu, mēģināja uzsākt savas netiklās darbības. Bet man par laimi viņam vairs nestāvēja un piedabūt pie darba viņš viņu vairs nespēja. Nesapratu kas par lietu, bet neko daudz nespriedelēju un nefilozofēju. Sēdēju gultā un gaidīju kas notiks tālāk. Viņš sāka garu un dziļu sarunu. Stāstot, kā vecāki bērnībā dzēruši un nav likušies par viņu nezinis. Kā skolā tikts apcelts. Bet tas viņam esot licis saņemties un pierādīt visiem kas viņš ir. Nesaprotu kāpēc viņš man visu to stāsta.

Istāstijis visu savu dzīves stāstu teica: nedomā nekur mukt, aiz durvīm stāv apsargs. Ja no telpas dosies laukā viena, tev klāsies plāni. Un apuldījis, apķēra mani.

Ko viņš tagad domā, ka mēs kā mīlošs pāris gulēsim un vis būs labi?: pie sevis nodomaju.

Viņš ļoti ātri iemiga, mani mocīja bezmiegs. Stundas ritēja pēc stundām, bet miegs kā nenāca tā nenāca. Aiz loga sāka aust saule, kas liecināja ka ir pienācis rīts. Arī gultas biedrs sāka ļoti grozīties un atvēris acis, redzēdams ka es neguļu sāka bučot mani un seksuāli uzvilkties. Fiksi aizskrējis uz toleti nokārtot dabiskās vajadzības, viņš bija atpakaļ un vēlējās rīta baudu. Bet šoreiz viņš bija iesildījis mani, kas lika man izjust patīkamas sajūtas. Tiklīdz viņš bija beidzis pie durvīm atskanēja klauvējiens.

Turpinājums sekos......

41 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

NĀKOŠO DAĻIŅU LŪDZU ĀTRI!!emotion

3 0 atbildēt

Kad nākošā ??? ( ļoti gaidu katru nākamo daļu ) emotion

2 0 atbildēt

pacentisos ta atrak, bet loti sasprinkts dienas grafiks.

1 0 atbildēt

patik literatura pievienojies skype- rakstusabiedriba

palidzesim viens otram ar padomiem un palidzibu.

0 0 atbildēt

Tev sanāk aizraujošais moments, bet man kaut kas pietruka

0 0 atbildēt