local-stats-pixel fb-conv-api

Marvel fan fiction by Dark Magician - Ūdens ir sākums, ūdens ir beigas (4. daļa)0

3. daļa

Lietus, joprojām nerimās. Pīters sekoja Loganam. Logans, neskatoties uz zirnekļa cienīgu refleksu trūkuma bija ja ne ātrāks, tad tikpat ātrs kā Pīters un brīžiem Pīters pat netika viņam līdzi. Uz Pītera mēģinājumiem uzzināt, kur viņi dodās un, kur Logana vārdiem "Lidonis" atrodās un ko viņš ir sadarījis, atbildes nesekoja.

Protams, ka Pīters zināja par, kuru lidoni ir runa. Ir tikai 2 lidoņi, kuri varētu saistīties ar ķirbju bumbām, kā norādīja Logans, viņu īsās sarunas laikā. Zaļais Goblins un Hobgoblins. Zaļais Goblins*, īstajā vārdā Normans Osborns, atradās Eiropā. Tad viņam būtu jāatkrīt no aizdomās turamo loka. Bet Hobgoblins** nav rādījies Ņujorkā veselu mūžību.. Viņu pēdējās cīņas laikā Pīters guva smagus ievainojumus, taču arī Hobgoblins nevarēja teikt, ka ir ticis sveikā cauri, taču pēc tam klusums no viņu puses.

Slapjš un īgns uz, kādas mājas jumta apstājās Logans. Pīters gribēja jau izteikt kārtējo joku, taču Logans tiko sadzirdēja atveramies Pītera muti ar roku signalizēja, lai Pīters ir kluss.

- Puis, tagad bez jokiem. Tu prasīji, kurš no lidoņiem ir tas par ko runa. Ja godīgi es tev sameloju, jo zināju, ka pasakot, kādu no viņiem, tu uzreiz skriesi man pakaļ-

Pīters, dzirdot, ka viņam ir samelots grasījās sasiet Loganu un atstat viņu karājamies kaut kur pie Centrālā Parka, bet Logans vēlreiz ar roku signalizēja un Pīters izlēma - paklausīsies, ko tad viņš vēl teiks.

- Tavi lidoņi te nav iesaistīti, taču man ir pamats domāt, ka drīz pienāks brīdis, kad arī par viņiem būs jāpainteresējās. Es nevaru tev vēl atklāt, kurš un kāpēc ir aizdomās turamais, bet šis ļaundaris dosies uz Eiropu, un, kāda sakritība - viens no taviem lidoņiem, tieši šobrīd ir Eiropā. Tur dosimies arī mēs-

- Tu man sameloji un tagad domā, ka lidošu ar tevi uz Eiropu? Es saprotu, ka tu uzskati visus par pamuļķiem, bet vai tiešām tu domā, ka es esmu tik stulbs?-

- Manai uzvedībai ir savi iemesli. Neliec man palikt niknam. Vai nu tu lido ar mani vai vācies.-

Zirnekļcilvēks griezās, lai dotos prom, taču tad iedomājās veikt vienu traku jautājumu.

- Vai tavs ļaundaris nav saistīts ar akvārijgalvu - Mistērio?-

- Puis, labs minējums, bet ne šoreiz. Tad tu lidosi ar mani vai nē?-

Zirnekļcilvēks apsēdās un domāja. Viņam ir nepabeigts darbiņš tepat Ņujorkā. Kāda Eiropa? Bet no otras puses, ja, kāds ļaundaris tiešām, grib sadarboties ar Osbornu, vienalgā kā ģēniju - ieroču izstrādātāju vai psihopātu- Zaļo Goblinu, tas var būt daudz bīstamāk, turklāt, pie viena viņš varēs pasargāt savu labāko draugu un tikt pie pāris simtiem bilžu, kas garantēs mieru no Džeimsona rītu īgņošanās. Ar piebildi - ja Logans arī tagad nemelo.

- Labi Vilciņ, došos ar tevi. Kur mūsu lidmašīna? Biļetes jau nopirki, jeb varbūt Vētra*** aiznesīs mūs uz mākoņa maliņas?-

VIlknadzis tikai noņurdēja un viņu priekša parādījās X- Cilvēku ierastā lidmašīna BlackBird jeb Melnais Putns.

- Aizņēmos šo mazulīti, jo pārējie miera misijā devās ar civilo lidmašīnu. Ceru, ka tev nepaliks slikti.-

Abi iekāpa lidmašīnā un gatavojās lidojumam.

Kramplauža ķermenis bija palicis guļam un necēlās. Peļķes viņa tuvumā bija zaudējušas ūdenslīmeni no karstuma. Dīvainis, kuru viņš mēģināja aplaupīt lēnām virzījās, kādas mājas tuvumā. Atvēris tās durvis, viņs devās uz pagrabstāvu, kur atrada to ko meklēja...

* Zaļais Goblins/ Normans Osborns (Green Goblin/ Norman Osborne) - Zinātnieks un Oscorp īpašnieks, kā arī Pītera labākā drauga Harija tēvs. Dažādās sizēta līnījās tīsi vai netīši uzņemis serumu, kas padarījis viņu ļoti spēcīgu bet reizē pilnīgi traku. Osborns piedēvējis sev tēlu Zaļais Goblins. Pēc Osborna nāves bieži šo lomu pārņem viņa dēls Harijs.

** Hobgoblins (Hobgoblin) - vel viens no ļaunākajiem Pītera ienaidniekiem. Dažādās versijās viņa lomu uzņemās dažādi cilvēki, taču viņu vislabāk, vienmēr raksturo oranži zils ietērps, līdzīgs planieris kā Zaļajam Goblinam, uzbrukšana ar ķirbjiem līdzīgam sprāgstvielām, gāzes izmantošana un sadarbība ar dažādiem kriminālajiem ģēnijiem.

*** Vētra/Storm - Āfrikāņu princese Ororu, kurai piemīt spējas kontrolēt dabas spēkus un laikapstākļus. Viens no galvenajiem X-cilvēkiem.

49 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000