local-stats-pixel fb-conv-api

Mainīgie | EPILOGS2

Dažas dienas vēlāk mums piezvanīja Edgars, lai paziņotu mums to, ko jau zinājām. Izrādās, viņš bija spēlējies ar Ēriku. Visu to laiku Edgars zināja, ka man nav ievadīts vīruss. Varbūt viņš vēlējās turēt mūs uz īsas pavadas, nezinu. Jau tad, kad atrados Kolerta mītnē, Edgars bija sagatavojis manu ķermeni grūtniecībai. Vīrietis bija pārliecināts par savu uzvaru. Domāju, ka viņš ir sapratis - šajā dzīvē neko nevar paredzēt.
Vīruss bija viens no Edgara projektiem, kurš ierindojās pie tiem, kuri beidzās ar neveiksmi.
Es, savukārt, kļuvu par pirmo Mainīgo pārstavi pasaulē, kura spēja palikt stāvoklī no cita Mainīgā.
Manas emocijas? - Pagaidām es jūtos pagalam apmulsusi, uztraukta un ar bailēm veros nākotnē. Ģimenes veidošana nekad nebija iekļauta manos nākotnes plānos, tomēr daudz kas ir mainījies. Es nevarētu teikt, ka esmu laimīgākais cilvēks pasaulē, tomēr apbēdināta arī neesmu. Es pateicos, ka man ir dota tāda iespēja.
Arī Ēriks izskatās visai šokēts. Visu atlikušo dienu pēc tā, ka paziņoju par gaidāmo bērnu, Ēriks man pārjautāja vai esmu droša. Puisis ir daudz drosmīgāks par mani. Varētu pat teikt, ka viņš izskatās laimīgs. Lai nu kuram, bet Ērikam tēva loma ir kā radīta.
Pārējie joprojām domā, ka mēs mēģinam viņus izjokot, tomēr ja runāt nopietni, viņi izskatījas pozitīvi pārsteigti. Nešķita, ka viņus tas biedētu vai apbēdinātu. Tieši pretēji. Marks man šodien pagatavoja augļu salātus un piebilda, ka viņš būs labākais krustēvs pasaulē. Ēriks uzreiz paziņoja, ka nekā nebija. Viņš baidās, ka Marks būs tas, kurš mācīs darīt blēņas. Marks vien noslēpumaini novīpsnāja.
Jāsaka vien paldies Liānai, kura norādīja uz manu auru. Meitene nebija pārliecināta, vai ir pareizi iztulkojusi to, ko redz, tādēļ es steigšus devos uz tuvējo aptieku un veicu testu. Liels bija mans pārsteigums, kad tas uzrādīja divas spilgtas līnijas.
Drudzis, sliktā pašsajūta, tas viss bija saistīts ar gaidāmo ģimenes pieaugumu. Tas tiek izskaidrots ar to, ka mans ķermenis visādi cenšas protestēt pret svešķermeni. Edgara zāles, kuras man tika ievadītas, vēl vairāk pastiprināja šo reakciju.
Daba ir iekārtojusi, ka mainīgajiem nevar būt bērni un tam noteikti ir iemesls. Kāds ? - To gan es nezinu.

123 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Tik burvīgi!😊😄❤
5 0 atbildēt

Man ļoti patika šis stāsts, ar aizrautību lasiju katru nodaļu. Paldies tev!!  emotion  

Ceru drīz sagaidīt nākamo stāstu, un tikpat labu   emotion  

4 0 atbildēt