local-stats-pixel fb-conv-api

Lolita (7)0

115 0

Lolita (6)

Vils un Keita satikās divas reizes nedēļā. Puisim bija vajadzīgs laiks, lai saprastu, ka drīzumā viņš būs tētis. Savukārt Keita skraidīja apkārt pa lielveikaliem ar mani un katru reizi sāka raudāt, kad pamanīja mazu zīdaiņu drēbītes.

“Man nešķiet, ka es esmu tam gatava, Lolitiņ.” Meitene man čukstēja kādu dienu, kad es viņu mierināju par to, ka viņa tiks galā ar mazuļa audzināšanu. “Esmu par jaunu, man ir tikai divdesmit divi.”

“Mēs visi tiksim galā, neuztraucies, tu būsi pati labākā māmiņa, Vils būs labākais papucis un es būšu labākā tante.” Keita sāka smieties un ieknieba man kājas augšstilbā.

“Tu esi vislabākā.” Keita nočukstēja, kad mani apskāva.

“Es zinu.” Es atbildēju ar platu smaidu un pēc apskāviena mēs devāmies ciemos pie Vila, kurš pašlaik dzīvoja kopā ar savu labāko draugu Filipu.

Filips mūs sagaidīja ar ciešiem apskāvieniem un bļodu siltas zupas. “Meičas uzspēja tieši uz vakariņām!” puisis mums paziņoja un steidzās ārā no virtuves ar diviem kūpošiem zupas bļodām.

Keitu un Vilu atstāju vienus Vila istabā un pati sevi izklaidēju ar Filipa tenkām par to, kas jauns notiek Londonā. Puisis izklaidīgi stāstīja par savu koledžas dzīvi, tad ieminējās par savu jaunāko rakstu un stāstīja, cik grūti ir būt žurnālistam tik mainīgā vidē kā Londona.

“Saulīt, tu nevari to pat iedomāties, cik liels stress man katru dienu ir jāpārdzīvo!” Puisis man paziņoja, kad nosēdās uz krēsla man pretī pie virtuves galdiņa.

Vārdi no Filipa mutes nāca ārā kā tekošs strautiņš un es tikai māju ar galvu, kad puisis iegrima savos stāstos par viņa dzīves jaunumiem.

Filips bija gejs, viņš kopā ar savu draugu Sebastiānu patstāvīgi dzīvo kopā jau divus gadus. Sebastiāns dzīvoja kopā ar Filipu un Vilu, taču pašlaik viņš bija aizbraucis uz apmaiņas gadu Vācijā, kur dzīvoja Berlīnē un studēja kādā ļoti prestižā medicīnas fakultātē.

“Es pat nevaru iedomāties, cik ideāli viņam tur iet. Sebs stāstīja, ka ir iepazinies ar kādu LGBT grupas pārstāvi un tagad viņi kopā plāno rīkot praida gājienu pa Berlīnes ielām. Esmu tik priecīgs par viņu, ka pat plīstu pušu!” Filips sāka smieties un es viņam atsmaidīju ar platu smaidu. Sebastiāns to bija pelnījis, tam es nevarēju nepiekrist.

Vidū starp Filipa stāstījumu par to, ka mums kādreiz kopīgi būtu jāiet iedzert aliņš, virtuvē ienāca Keita ar saraudātu seju un piesteidzās pie krāna, lai to noskalotu. Vils meitenei sekoja un tūlīt metās viņu apskaut no mugurpuses.

Filips uz mani paraudzījās ar platām acīm un, norādījis uz koridora pusi, piecēlās un izgāja ārā no virtuves. Es aši palūkojos uz Keitu un Vilu, kuri tagad viens otru mierināja un sekoju Filipam, kurš mani gaidīja viesistabā pie televizora.

“Salkanās runas man riebjas, varu derēt, ka tev arī vēl nosit apetīti.” Puisis sacīja un, paņēmis rokās televizora pulti, steidzīgi pārslēdza TV kanālus.

“Tā arī ir.” Es nopūtos un iekritu dīvānā blakus Filipam. Mēs apstājāmies pie E! kanāla un skatījāmies Keeping Up With The Kardashians līdz brīdim, kad Keita un Vils izgāja ārā no virtuves. Abi bija nomierinājušies, tā kā mēs ar Filipu plati sasmaidījāmies.

Kopīgi parunājām par tuvākajiem plāniem. Keita vēlējās, lai Vils nāk atpakaļ dzīvot mūsu dzīvoklī, mēs ar Filipu to uztvērām ar skaļiem “jā”.

Vils pasmaidīja un apķēra Keitu, apstiprinoši māja ar galvu un glaudīja meitenes matus.

“Viņi ir tik sasodīti piemīlīgi!” Filips iesaucās un mēs kopā ar viņu saskandinājām Jack Daniels viskija glāzēs.

Kad palūkojos uz Keitu, meitene uz mani raudzījās ar priekā starojošām acīm. Es pacēlu glāzi pret viņu un mazo, cerot, ka viss ieiesies atpakaļ vecajās sliedēs.

“Ak, jā, esmu oficiāli kļuvusi par aktīvi strādājošo pilsoni!” es paziņoju, pirms iedzēru malku viskija, kas labi sildīja manu kuņģi.

“Nopietni?” Vils iesaucās un palūkojās uz mani ar plati ieplestām acīm. “Tu, Lolita Steinforde, un brīvajā laikā nodarbosies ar darba aktivitātēm?”

“Jā, neticami, es zinu.”

“Kur tad tu strādāsi?” Filips jautājoši uz mani lūkojās, košļājot savu apakšējo lūpu.

“Honey and Bee supermārketā.”

“Jūtu līdzi darba devējam. Ar tavu raksturiņu būs grūti tikt galā.” Keita nomurmināja un Vils ar Filipu piekrītoši pakratīja ar galvām.

“Beidz, es nekodīšu nevienam.” To sakot, es izdzēru visu glāzīti un pastiepos pēc Keitas apelsīna sulas. Dedzināšana bija jānoslāpē ar sulām, kas it kā bija spiestas no īstiem augļiem, kas nesatur konservantus. As if.

Pēc paciemošanās, Keita nolēma palikt pa nakti pie Vila un es viena devos uz savu dzīvokli. Dzīvoklī pamanīju, ka manam telefonam ir trīs neatbildēti zvani un viena īsziņa. Atverot īsziņu, es pārlasīju tās saturu un ātri uzrakstīju atbildi. Pēc aizsūtītās īsziņas es iekritu dīvānā un aizvēru acis. Dziļi ieelpoju un izelpoju. Kuņģis bija silts. Bija pienācis laiks veikt nepārdomātas kļūdas.

Ātri ielīdu dušā, uzvilku melno koktēļkleitiņu, kas man sniedzās līdz augšstilbu vidus ar melnajām augstpapēdenēm un gaidīju zvanu, kas atskanēja pēc divdesmit minūtēm.

Paņēmu mazo rokas somiņu, iesviedu tajā atslēgas, telefonu un paciņu cigaretes. Devos ārā, aizslēdzu durvis un ātri skrēju lejā pa trepēm. Pie durvīm jau gaidīja melns Range Rovers. Es iekāpu iekšā, pārsviedos pāri vadības panelim un ar lūpām pielipu klāt pie Īana, kas izdvesa nopūtu man mutē, kas bija trakoti seksīgi. Sasodīts, man bija viņš pietrūcis. Kad puisis beidza mani skūpstīt, viņš nobrauca ar roku pār maniem augšstilbiem un viegli tiem ieknieba. Es ieķiķinājos, kad Īana zobi satvēra manu apakšlūpu un nelaida vaļā.

“Tu man pietrūki, zaķīt.” Puisis izdvesa un mani ievilka sev klēpi. Es atbalstīju plaukstas pret puiša pleciem un izstaipījos uz augšu ar savu ķermeni, ļaudama ceļiem iespundēt Īana kājas augšstilbus. “Izskaties sasodīti seksīga.” Puisis nočukstēja un ar rokas sāka vilkt uz augšu gar manu kleitiņu.

“Mēs kaut kur brauksim?” Es jautāju, kad viņa plaukstas saķēra manas krūtis.

“Tūlīt, es tikai mazliet sasveicināšos ar tavu ķermeni.” Puisis izklaidīgi smīkņāja un pievilka mani sev klāt.

Ar gurniem sāku braukāt pa puiša kājstarpi un Īans sāka ātrāk glāstīt manu ķermeni.

“Varbūt turpināsim šo aizmugures sēdeklī?” Es jautāju, atraujoties no puiša ķermeņa, kas mani pievilka ar tik lielu jaudu, ka nevēlējos beigt viņam pieskarties.

“Kā teiksi, saulīt.” Puisis iesmējās un mēs ātri izkāpām no vadītajā durvīm, lai abi iekristu pa aizmugures durvīm uz sēdekļiem. Puisis ar steigu norāva nost no manis kleitiņu. Es no viņa norāvu pēc izskata diezgan dārgo kreklu un sāku atāķēt vaļā bikšu jostu. Kad josta bija vaļā, norāvu puiša bikses līdz ceļgaliem un ar kājām aptinos puisim ap gurniem.

Īans kaut kur jau bija izrāvis prezervatīva paciņu un to steidzīgi lika lietā. Es izdvesu kunkstu, kad puisis manī ieslīdēja un ļāvos mirkļa emocijām, kas mani pārvērta par īstu zvēru. Saskrāpēju puiša muguru un ievaidējos ar katra jauna nerviņa iekustināšanu.

Sasodīts, tomēr nekas nemērojās spēkiem ar Īanu, kad runa bija par gultas priekiem vai, mūsu gadījumā, aizmugurējā sēdekļa izpriecām.

Pēc mazās orģijas, puisis atslīga ar visu savu svaru pret mani un tā mēs nogulējām kādas piecas minūtes. Tad puisis atrāvās no manis un, atbrīvojies no prezervatīva, uzvilka savus bokseršortus un džinsu bikses atpakaļ uz gurniem.

“Sveika.” Viņš man teica, palūkodamies uz mani ar platu smīnu.

“Sveiks, draudziņ.” Es atbildēju un noskūpstīju puisi. Tālāk mēs devāmies uz viņa dzīvokli, kur jau pilnā sparā notika ballīte ar apreibinošiem dzērieniem un zālīti.

-=-

givemehope: lai nerastos pārpratumi, pārliecināšu, ka Īans un Ītans ir divi dažādi tēli.

Lolita (8)

115 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000