local-stats-pixel fb-conv-api

Likteņa spēles! :)1

Dzīvoja reiz sieviete, kuru sauca Sabīne. Sabīnei bija draugs, ar kuru viņi dzīvoja kopā jau vairākus gadus, Sabīnes draugu sauca Gatis. Gatis bija veiksmīgs, un centīgs cilvēks, galvenā viņa dzīves sūtība bija karjiera, viņš bija karjierists. Visas viņa intereses bija tikai par darbu, draudzene, nemanot tika otrajā plāna! Sabīne dēļ sava drauga pameta skolu, lai dotos dzīvot pie viņa, izglītības viņai nebija, jo sieviete uzskatīja, ka mīlestība ir svarīgāka par visu, Sabīne ļoti mīlēja savu draugu Gati, un cerēja, ka kādu dienu, viņi aprecēsies, un , ka viņiem būs liela kupla ģimene, taču viss izgaisa! Diena, kad Sabīne uzzināja, ka gaida mazuli, viņa bija ļoti priecīga un vēlējās iepriecināt arī savu draugu. Paziņojusi par savu stāvokli pie vakariņu galda, viņa cerēja sagaidīt gaviles, par priecīgo notikumu, taču tā vietā viņa saņēma draudus un dusmu pilnos kliedzienus, pēc kliedzieniem sekoja arī piedāvājums sponsorēt abortu un pārtraukt attiecības! Gatis ir karjierists, un uzskata, ka bērns traucēs, jo tieši tagad viņš ir nostājies uz savām, kājām, viņam ir veiksmīgs bizness, un viss rit savu gaitu, bērna uzrašanās viņa dzīvē, šobrīd nebija īpaši vēlama! Sabīne šokēta, bez vārdiem un ar salaustu sirdi, sēž un ar žēlīgām acīm skatās uz savu draugu! Sabīnei likās, ka viņa, pa šiem gadiem ir iepazinusi, savu draugu, taču tas viss likās maldīgi. Gatis ir saniknots un sašutis, viņš netaisās pieļaut, ka kaut kāda sieviete izjauks viņa dzīvi, tapēc liek Sabīnei izvākties no viņa mājas, un iedod naudu abortam, ar cerību, ka viņa paklausīs un uztaisīs abortu.

Sabīne ir sakravājusi, savas mantas, un trīcošām rokām cenšas padomāt, kur viņai palikt, pie mammas palikt viņa nevar, jo Sabīnes mamma domā, ka viņa vēl joprojām mācās skolā, Sabīne uzzvana savai draudzenei Lienei un lūdz viņas palīdzību! Liene piekrīt palīdzēt draudzenei, un ļauj viņai palikt pie sevis uz kādu laiciņu, kamēr Sabīne atradīs pagaidu darbiņu, un lēnām nostāsies uz savām kājām.

Ir pagājuši 7mēneši, Sabīne strādā par apkopēju, mazi, bet tomēr ir ienākumi. Sievietei, darbā ļoti sāk sāpēt vēders un viņa noģībst.....

(Spontāna ideja uzrakstīt, stāstu, ja nu kādam interesē un vēlaties zināt, kas notiek tālāk, ieraksties komentāros, par to, ka vēlaties saņemt turpinājumu)!!! :)

Paldies par uzmanību!

1 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Turpini☺
0 0 atbildēt