local-stats-pixel fb-conv-api

Life is not the Disney's world. 2.25.4

133 1

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Life-is-not-the-Disneys-world-224/763628

Liams.

Nometu telefonu uz gultas un izgāju no guļamistabas. Iegāju virtuvē un lūkojos, kā Sūzana gatavo brokastīs omleti un salātus. Kā jutusi, ka šeit stāvu, viņa pagriezās pret mani un nedaudz uzsmaidīja. Viņa pagriezās pret cepeškrāsni, uzvilkusi karstumizturīgos cimdus, un izņēma trauku ar omleti.

- Sūzan? – iesāku teikto klusām, jo nezināju, kā turpināt.

- Jā? – viņa uzmeta man īsu skatienu un turpināja griezt salātus.

- Šodien pie manis ieradīsies ģimene. Es vēlos, lai esi klāt. – pateicu savu sakāmo un gaidīju Sūzanas reakciju.

- Nē. To es nevaru. – Viņa no rokām izlaida karoti. Karote atsitās pret zemi, tā ļaujot izšļakstīties olīveļļai, kas atradās uz karotes.

- Bet..

- Nē, Liam, šī ir pirmā diena, kad normāli sarunājamies. Nē. – Meitenes iemeslu saukšanu pārtrauca durvju zvans. Viņas acīs iegūlās izmisums. Viņas smalkās rokas atsēja sev priekšautu, nometa to uz krēsla atzveltnes.

Atvēru durvis un manā priekšā stāvēja mana mamma, tēvs un māsa. Tiklīdz viņi bija ienākuši koridorī, guļamistabas durvis aizcirtās.

- Caurvējš. – nobubināju zem deguna un devos uz istabas pusi. Viņi devās uz virtuves pusi.

Iegājusi guļamistabā, Sūzana sēdēja uz gultas, ar rokām apķērusi savus ceļus, un šūpojās lēnām uz priekšu un atpakaļ. Apsēdos viņai līdzās un apskāvu, istabas durvis atvērās.

- Dēls, es izmetu to omleti, jo viņa izskatījās pēc vēmekļiem. – mamma noteica un pamanījusi Sūzanu, apklusa. Sūzana izleca no gultas un, paķērusi savas mantas, izmetās no istabas.

- Kas notika? – koridorī izskrēja tēvs un Emīlija. Emīlija, ieraudzījusi Sūzanu, apmetās viņai ap kaklu.

- Es nosaucu viņas omleti par vēmekļiem. – Tēva sejā ielija smaids, kurš nozīmēja, ka viņš cenšas apslāpēt smieklus. Tiklīdz Sūzana atbrīvojās no Emīlijas skavām - viņa pamet manu dzīvokli.

Uzlūkoju mammu ar pārmetošu skatienu, tēvs izplūda smieklos.

- Tu to tiešām izdarīji? – tēvs caur smiekliem vaicāja. Mamma nobolīja acis un iegāja virtuvē.
Pagriezos prom no visiem un devos atpakaļ uz guļamistabu, dzirdēju, ka Emīlija man seko. Viņa bija vienīgais cilvēks, kuru pašlaik vēlējos redzēt, dzirdēt un ar kuru runāt.


Sūzana.

Iekāpu taksī, mans telefons novibrēja, tā ziņojot, ka ir pienākusi jauna ziņa. Tā bija no Emīlijas.

„Tev šodien jābūt 18:00, gatavai, tu un mana ģimene dosimies uz restorānu. Tas ir obligāti, nekādi iemesli netiks pieņemti! Emīlija.”

Ienākusi savā guļamistabā, iekritu gultā un aizvēru acis. Lēnām laidos miegā, līdz sešiem man vēl bija daudz laika, tāpēc par to varēju neuztraukties.
Pamodos no izmisīgas telefona zvanīšanas, atvēru acis un uzmetu skatienu pulkstenim, tas rādīja pusseši. Izrāpos no gultas un gatavojos vakaram.

Pie durvīm atskanēja klauvējiens, paņēmusi somu, devos lejā. Atverot durvis, man pretīm stāvēja Liams ar rožu klēpi.Pasniedzis man ziedus, ienesu tos telpā un ielikusi vāzē, atgriezos pie Liama. Es šodien neizrādīšu nekādas emocijas, atrodoties blakus Liama ģimenei, es skaidri zināju, ka šī būs pirmā un pēdējā reize, kad tiksimies.


Tika atvēras restorāna durvis un mēs iegājām iekšā, piegājuši pie galda,mūs sagaidīja Liama ģimene ar smaidiem uz sejas.

- Sūzan, iepazīsties- tā ir mana mamma – Dženifera, tēvs – Bendžemins jeb Bens. Manu māsu tu jau pazīsti un, tas ir mans brālēns... – Cilvēks, kurš sēdēja pret mani ar muguru piecēlās un pasmaidīja.

Man kaklā iestrēga kliedziens, asinis sāka vārīties, es vēlējos, kaut nebūtu atbraukusi. Asaru kamols centās izlausties uz āru, bet es to veiksmīgi apturēju, es nedrīkstēju parādīt, ka esmu vāja.

- Leo. – klusi nočukstēju viņa vārdu, bet zināju, ka skaļāk nevajadzēja, jo visi tik un tā labi dzirdēja.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Life-is-not-the-Disneys-world-226/763784

133 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Nākamo šodien!? lūdzuemotion
3 0 atbildēt
Pag. Kas ir Leo?? 😂😂
1 0 atbildēt