local-stats-pixel fb-conv-api

Liesmu pieskārieni (14)2

272 0

Dziesma

Liesmu pieskarieni (13)

Liams

-Ja es tevi nepazīstu labāk, es teiktu, ka tu labi pavadi laiku, - Railija nosaka.

-Labi, ka tu mani pazīsti, - nomurminu.

Mēs esam atnākuši uz Džeimija ballīti. Džeimijs arī ir mūsu abu bērnības draugs, un mūsu tēvi strādā kopā.

Džeimijs ir līdzīgs man, tikai viņš tiešām ir iedomīgs un lecīgs. Viņš ir gadu vecāks par mums ar Railiju, un no sirds izbauda visu, ko viņa statuss sniedz.

Es pielauzu Railiju nākt ar mani, cerot, ka tas atturēs lielāko daļu meiteņu no manis, no sākuma tas nestrādāja, bet tagad, kad Railija praktiski sēž man klēpī, kādu laiku ir bijis miers.

Atklāti sakot, pēdējā laikā man visas ballītes ir šķitušas nāvīgi garlaicīgas un es vairs nekam nevaru atrast jēgu. Vairs pat nav jēgas izlikties, par to, kas neesmu, lai gan lielāko daļu laika tas ir jautri.

Vismaz visi ir pamatīgi iereibuši un nepievērš mums nekādu uzmanību. Mani rokaspuiši Leitons un Klārks, kā citi viņus sauc arī kaut kur tepat. Es sadraudzējos ar viņiem pirmajā kursā un kopš tā laika viņi ir bijuši man uzticami. Viņi nav mani draugi, bet es vienkārši tieku ielūgts uz vislabākajām ballītēm un man apkārt apgrozās viskaistākās meitenes, un viņiem tas ir izdevīgi. Man arī, jo tad es šķietu biedējošākas. Tas ir abpusēji izdevīgs darījums. Kāpēc man būtu jābūt biedējošam? Jo tad neviens neuzdod jautājumus un neviens negrib piekļūt man pārāk tuvu.

Pēc pāris garlaicīgām stundām ballītē, kuras esmu pavadījis runājoties ar Railiju, es pamanu viņu. Meiteni, kuru noteikti šeit nebiju gaidījis redzēt. Es jau jūtu, ka uzvelkos, tikai Eivu ieraugot. Viņa vienkārši ir tik.. kaitinoša, bet dažreiz tas mēdz būt izklaidējoši.

Es izmantoju iespēju viņu nopētīt, kamēr viņa uz mani nav ieraudzījusi. Eiva ir galvastiesu īsāka par mani un viņas augums nav modeles tievumā. Viņu nevar gluži nosaukt par apaļīgu, bet meitenei ir izteikti plati gurni un krūtis, ko vēl vairāk pastiprina tievais viduklis. Viņa nav klasiski skaista, bet savā ziņā ir pievilcīga.

Viņa izskatās pavisam neiederīga visu šo spožo ļaužu ielokā. Te viss ir dārgs, mēbeles, alkohols, drēbes un cilvēki. Meitene izceļas ne tikai ar savu ekstravaganto apģērbu, bet arī ar to, kā viņa sevi pasniedz, turot zodu augšā un acis samiegtas, lai neviens nepamanītu, ka patiesībā viņa nejūtas šeit ērti. Viņa ir kā grants akmens starp dimantiem. Vai varbūt ir otrādi. Viņa liekas īsta, un viņi visi liekas kā rotaļlietas. Viņa šķiet kā malks svaiga gaisa.

Un es jau nu nepalaidīšu garām iespēju izklaidēties.

Es gribu iebikstīt Railijai un parādīt viņai, kas ir ieradies, bet es pieskaros tukšam gaisam. Kamēr aplūkoju Eivu, meitene ir izkūpējusi gaisā. Es pie sevis noņurdu. Draudzenei ir paradums pazust neko nepasakot. Nākamreiz es viņu pielīmēšu pie krēsla.

Es pieceļos un dodos sasveicināties ar meiteni. Daļēji tāpēc, ka man viņas ir žēl un daļēji tāpēc, ka es mirstu no garlaicības.

-Čau, - es viņai veltu savu šķībo smaidu, kas, esmu pamanījis, viņu īpaši nokaitina. Mūzika ir skaļa, un man ir gandrīz jākliedz.

- Tu! Ko tu te dari?- viņa izskatās apmulsusi, bet ātri atgūstas.

- Man šķiet, ka tev vajag jaunu veidu kā ar mani sasveicināties, jo šis veids jau sāk apnikt. Tu varētu mēģināt – Sveiks, Liam, priecājos tevi šeit redzēt! Un vispār, man tas būtu jājautā tev. Šī ir mana drauga ballīte.

Meitene nikni skatās man virsū, bet man šķiet, ka viņas pleci ir nedaudz atslābuši, kopš es pie viņas pienācu.

-Es sveicināšos tā, kā es gribēšu, - viņa atcērt. – Bet, atbildot uz tavu iepriekšējo jautājumu, es šeit atnācu kopā ar savu istabas biedreni un viņas puisi. Lūsiju ielūdza kāds puisis, kuru viņa satika lekcijā. Bet tagad, viņi šķiet pazuduši no zemes virsas.

-Katram pārītim taču vajag savu trešo riteni, - es ķircinu. Šajā skolā nav daudz ne elites meiteņu, kuras tiktu ielūgtas uz šo ballīti. Es cenšos Lūsiju atcerēties, un man šķiet, ka esmu gulējis ar viņu. Viena no manām labākajām naktīm, jāatzīst.

-Labāk trešais ritenis nekā vienritenis. Kur tad tavi parastie pavadoņi? Vai vismaz kāda draudzenīte? – viņa jautā, paceldama uzacis un skatīdamies man tieši acīs.

Viņa ir neparasta. Un man nav ne jausmas, vai tas slikti, vai labi.

Liesmu-pieskarieni-15

272 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Perfekti!

5 0 atbildēt
Tam attēlam.. Tam skūpstam vajadzēja būt daļā emotion
1 0 atbildēt