local-stats-pixel fb-conv-api

Ledus Karaliene (9)3

311 0

Jā kopā saliek divus cilvēkus, kas necieš viens otru. Tam vienmēr ir un būs sekas.


Serēna paskatījās uz sevīm spogulī. Sarkanā zīda kleita piegūla pie viņas auguma. Visa mugura ir atkailināta. Priekšā dimantiem ir rotāta dekoltē zona. Kreisaijai kājai gāja pāri šķēlums. Viņas garumu, un kreiso kāju akcentēja sudrabotās siksniņ kurpes uz papēdi. Viņa ir gatava, iekarot pasauli un Kristoferu. Seju rotāja viltīgs smaids.

-Esi gatava?- Viņa nedzirdēja kā Kristofers ienāca istabā. Viņa lēni pagriezās pret viņu.

-Man patīk tas, ko es redzu.- Viņš apmierināti pasmaidīja. Serēna piegāja pie viņa. Ar lēniem un pavedinošiem soļiem.

-Man arī.- Viņa jau ir viņam klāt un uzlika roku viņam uz pleca. Kristoferam smokings izskatījās ideāli. Tas piegūla pie viņa trenēta auguma. Viņam vienmēr piestāvēja uzvalki un protams smokings. Kristofers uzlika roku, viņai uz gurniem un pievilka sev klāt. Nākamaja mirklī viņu lūpas jau bija saskārušās. Bet tik pat ātri viņš arī atrāvās.

-Labprāt tevi tagad izģērbtu, bet mums ir jādodās.- Kristofers atstāja roku viņai uz gurniem. Abi kopā gāja uz liftu. Visu ceļu līdz mašīnai. Viņs nenoņēma roku nost viņai no gurniem. Arī Serēna uzlika roku viņam uz gurna. Viņi izgāja lauka, no ēkas un apstājās pie melnas Aston Martin Vanquish. Viņiem tika atvērtas durvis. Kristofers apgāja apkārt un iesēdas vadītāja krēslā. Serēna apsēdās viņam blakus. Durvis tika aizvērtas un Kristofers uzsāka ātru braucienu.

-Kad paziņosim par mūsu saderināšanos?- Viņa paskatījās uz Kristoferu. Viņš skaļi iesmējās.

-Nē, mēs pēc šī vakara lidosim uz Lasvegasu.-

-Tā pat ir labāk, man nav laika lielām kāzām.- Viņa sākārtoja matus sev priekšā, pāri kreisajam plecam. Serēna juta, ka Kristofers strauji nobremzē. Viņa paskatījās un ieraudzīja sarkano gaismu. Pēc laika, viņš atkal uzsāka braucienu. Kad viņš nobremzeja nākamajā reizē. Viņai tika atvērtas durvis. Serēna ieraudzīja, ka viņai tiek pasniegta roka. Viņa ielika savu plaukstu Kristofera plaukstā un izkāpa, no mašīnas.

-Tas gan bija ātri.- Viņa noteica. Viņi iegāja lielaja savrupmājā. Visur apkārt bija daudz cilvēku. Sievietes bija tērptas garās un greznās vakar kleitās. Vīrieši elegantos, melnos smokingos. Viņa apbrīnoja cik ātri mājas saimnieks, spēja sarīkot ballīti. Vēl pietam darba nedēļas vidū. Bet tas ir viņa stilā. Sarīkot ballītes jebkurās brīdī, viņa greznajā villā. Viņi iegāja kopā zālē. Viņiem tika pievērsti skatieni. Bet Kristofera roka ir noņemta no viņas.

-Kapēc, tad tava roka nav ap manīm?-

-Tapēc, kad es tā gribu.- Viņs klusi noteica tā, lai to dzird tikai viņa.

-Kad tu paziņosi, ka mēs esam kopā?- Viņa nicīgi pajautāja.

-Mēs šovakar lidosim uz Lasvegasu un, no rīta visi jau zinās, ka esam precējušies.- Viņiem garām gāja viesmīlis. Kristofers ātri paņēm šampānieš glāzi un pasniedza to Serēnai. Viņa to paņēma un iedzēra malku.

-Labvakar. Ledus Karalien un Montenegro.- Viņš atkal pasmaidīja ar to tizlo smaidu. Kas vienmēr rotāja viņa seju. Tā it, kā viņš teiktu. Es vienmēr panāku, ko vēlos.

-Alvid, patīkami tevi satikt. Vēl aizvien esi viens no ietekmīgākajiem Šeihiem?- Viņs skaļi iesmējās atmetis galvu. Un tad atkal paskatījās uz abiem.

-Nu, bet protams. Es noslēdzu līgumu. Būtu idiots ja to nedarītu.- Viņš iedzēra malku viskiju, kas bija viņa glāzē.

-Tad kāpēc mums vajadzēja braukt uz Dubaju?- Serēna nikni pajautāja. Viņš būtu aiztaupījis viņai daudz problēmu. Ja būtu noslēdzi līgumu ātrāk, kad viņa vēl bija Amerikā.

-Nedusmojies Serēna, man patīka jūsu sabiedrība. Ballīte taču ir lieliska?- Viņa vēlējas iesist viņam. Lai beidzot, kādreiz pazūd viņa stulbais smīns no sejas.

-Tiksimies vēlēk un kleita izskatās fantastiski.- Viņs pagriezās un aizgāja.

-Tu domā to pašu, ko es?- Kristofers pēkšņi pajautāja.

-Ja tu domā, ka mums viņu vajag kā liecinieku, tad jā.- Viņa apmierināti pasmaidīja. ideja ir sasodīti laba. Tas liks pazust viņa stulbajam smīnam.

-Lieliski.- Viņa paskatījās uz Kristoferu. Abi sazvērnieciski sasmaidījās. Abi sāka iet viņa virzienā. Viņi nostājās, viņam tieši pretī, lai Alvids netiktu tālāk.

-Jūs kopā izskataties bīstami, it īpaši tagad.- Viņs sarauca uzacis. Serēna ar Kristoferu iesmējās.

-Mums tevi vajag.- Viņa smīns pavisam nozuda, no viņa sejas.

-Man nepatīk kā tas skanēja, ko jūs gribat darīt?- Viņš iedzēra pamatīgu malku viskija.

-Brauc kopā ar mums un uzzināsi, kur ir tavs limuzīns?- Kristofers uzreiz pajautāja. Viņš arī varēja pazust. Ja ļaus braukt viņam vienam.

-Es ar jums nekur nebraukšu.Līdz neuzzināšu patieso iemeslu.-

-Mašīnā mēs tev visu pateiksim.-

-Neuztraucies mēs tevi nenovāksim, jo tu mums vēl esi vajadzīgs.- Serēna piebalsoja Kristoferam.

-Labi ejam, bet tomēr man tas liekās aizdomīgi.- Viņš nolika glāzi uz galdiņa, kas bija pa ceļam. Un sekoja Serēnai un Kristoferam. Vienīgais, kas Serēnai kaitināja Alvidā. Bija viņa uzvedība un stulbais smīns. Viņš ir vien no ietekmīgākajiem Arābu Emirātu, Šeihiem. Melni mati, kas sauca pēc friziera, melni bārda rugāji un tumša ādas krāsa. Un tumši brūnas acis. Augumā, viņš ir vienlīdzīgs ar Serēnu. Tiklīdz viņi izgāja āra. Tā arī bija piebraucis limuzīns. Viņiem tika atvērtas durvis. Visi trīs iesēdās iekšā.

-Tagad stāstiet, kas jums abiem padomā.- Kristofers viltīgi pasmaidīja un pierāva sev Serēnu klāt, un kaislīgi noskūpstīja. Viņa atbildēja viņa skūpstam, un tad abi atrāvās. Kad viņi paskatījās uz Alvidu. Viņa mute burtiskā nozīme ir vaļā un acis ieplestas lielākas, nekā vajadzētu.

-Kāzas, Lasvegasa- Abi kopā noteica. Alvids pēkšņi sāka skaļi smieties. Kristofers ar Serēnu neizpratnē skatījās uz viņu. Pēc kāda laika Alvids aprāvās.

-Nopietni?- Viņš pajautāja. Kad abi pamāja ar galvu. Viņa mute vēlreiz atvērās vaļā.

311 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Trolololol
1 0 atbildēt
perfekts stāsts! ❤❤❤
1 0 atbildēt
Atrak nakamo!!!
0 0 atbildēt