local-stats-pixel fb-conv-api

Lāsts 41

74 0

Es vēlētos pateikt lielu paldies tiem cilvēkiem, kuri patiešām lasa šo manu romānu, un paldies tiem, kuri novērtē to. Tas mani mudina neapstāties pie iesāktā. Paldies emotion

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Lasts-3/823315

Pēc tā nelaimīgā vakara esmu nomieirinājusies, tikai noželoju, ka tik daudz laika un enerģijas veltīju cilvēkam, kurš no manis gribēja tikai primitīvi apmierināt savas dzīvnieciskās kāres. Pārs reizes Raitis zvanīja, bet es neatbildēju, līdz viņš likās mierā. Nabaga nākošā meitene.

Kad Inga uzzināja par to vakaru, viņa man neko nepārmeta, tikai noteica, ka tā ir, kad esot attiecībās iepazīsties ar kādu citu, ka tas vienmēr nelabi beidzas, rezultatā paliekot vienai. Laikam jau viņai taisnība, bet pat tad, ja nebūtu satikusi Raiti, es būtu izšķīrusie ar Aigaru, jo viņš man nebija piemērots.

Šodien mums ir ieplānots doties uz kino, uz filmu kuru jau sen abas kopā esam vēlējušās noskatīties. Inga ir mana dzīvokļa biedrene un liels atbalsts, kopā esam jau kopš bērnības, un jau tad zinājām, ka kādreiz dzīvosim lielpilsētā un būsim kopā cik vien ilgi laiks to atļaus. Precīzāk- līdz kāda no mums apprecēsies. Ne tikai man neveicas mīlas frontē, bet arī Ingai, bijusi divās attiecībās viņa jūtas vīlusies vīriešos un nekad nevēlas ar kādu satikties. Dažkārt viņa smej, ka vieglāk ir paciesti mani, nekā vīriešus.

Līdz kinoteātrim ir apmēram 30 minūšu brauciens,un man ir apmēram stunda laika līdz seansa sākumam, bet es vēl neesmu gatava. Dzirdu kā Ingas klusie soļi raiti seko no viņas lielās guļamistabas uz plašo vannasistabu, tad uz virtuvi un pēc tam tie pielavās pie manas istabas. Klusi paveras durvis, Ingas galva ziņķārīgi pagriežas uz vienu, pēc tam uz otru pusi. Nolemju viņu pārmācīt nelūrēt svešās istabās, tāpēc skaļi ierunājos.

-Labrīt. Kas tad tev šeit meklējams ?

Inga satrūkstas. Es iespurdzos .Zinu, ka nav labi šādi darīt, taču nespēju pretoties kārdinājumam, bet man nepatīk, ja kāds lien manā perosnīgajā telpā bez atļaujas. Kaut arī esam ļoti labas draudzenes, tomēr vēlos savu privātumu, un kaut pārs savu noslēpumu .

-Es tikai vēlējos tevi pamodināt, jo mazāk kā pēc stundas mums jābūt kino. Inga itkā aizstāvoties nosaka.

-Zinu, es jau ceļos. Izkāpju no gultas, vēlēdamās, tajā vēl pārs stundiņas uzturēties.

Tā kā man saposties bija atlikusi mazāk nekā pusstunda es ātri ieskrēju dušā, jeb salīdzinot ar parasto mazgāšanās laiku tikai saslapinājos un noslaucijos, iztīrīju zobus, atradu piemērotu apģērbu, nedaudz uzkrāsojos, bet spoguļattēls man nepatika. Kļuvu īgna un visu ceļu līdz kino nerunāju. Man nepatīk rādīties cilvēkiem, ja mana āriene, kuru daudzi uzskata par skaistu, mani neapmierina. Nemazgāti mati, kurus man nebija laika mazgāt, neizraustītas uzacis, kuras man vēl pusstndu raustot paliek biezas, un nenoskūtās kājas, kuras nācās ieģērbt džinsos. Arī ik rīta brokastis man izpalika. Visu ceļu domāju par lielu kūpošu kafijas krūzi ar saldo krējumu un siltām siermaizītēm, taču šorīt man būs kas cits ko ēst- lipīgais un pārsaldināts popkorns ar kolu, kura garšo pēc ūdens.

Kino šajā agrajā rīta stundā ir diezgan pilns. Mazi bērni niķīgi stāv pie saviem vecākiem, kuri dusmīgi cenšas tos savaldīt, nesekmīgi lamājot vai piekukuļojot ar popkornu, kas garantēs klusumu vismaz līdz papīra tara būs tukša. Redzami pārs jaunieši ar saviem bariņiem , nespēdami izlemt kādu filmu skatīties, tie skaļi komentē filmu redzētos treilerus, lai pierunātu otru noskatīties sev tīkamāko flmu. Kases ir pilnas ar cilvēkiem ,kuri skaļi sarunājas, šķauda, neaizliekot roku priekšā, un grūstoties...

-Es atvainojos kāja paslīdēja. Ceru, ka nesasitāties . Man no mugurpuses kāds vīŗietis vainīgā balsī uzsauc.

Dusmīgi pagriežos jau grasīdamās lamāties, jo viss šajā rītā mani kaitina, un atvainošanās es tāpat nepieņemu, lai kas viņš arī būtu, pat ja Liams Hemsvorts. Tiklīdz es pagriežos redzu, ka tas, kurš atvainojās ir kāds neticami pievilcīgs vīrietis, apmēram 30 gadus vecs, tumšiem bieziem matiem, debeszilām acīm, kardinoši biezām lūpām, un smaidu, kurš mani izkausē. Es nodrebinos un manas atkailinatās rokas visu skatieniem atklāj zosādu.

-Viss kārtībā, vismaz jūs atvainojāties, reti kāds to dara, tāpēc atvainošanās tiek pieņemta. Es lēnā balsī nosaku. Kāpēc es neizmazgāju matus!!!

-Pieklājība mūsdienās tiek uzskatīta par flirtu. Viņš pasmejas.

Es arī skaļi iesmejos. Vai viņš ar mani flirtē ?

-Vēl nekad neesmu sastapusies ar flirtu kino.Vaitad nevarēju kaut ko sakarīgāku pateikt?

Smiekli.

-Jūs esat jauna un ļoti skaista, tāpēc vēl ne tikai šādā vietā ar to sastapsieties.Galvenis dariet to prasmīgi.

74 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 2 atbildēt