local-stats-pixel fb-conv-api

Kuru tas interesē?!1

113 0

Rakstu jaunu stāstu. Vertējiet, izsakiet savas domas turpunāt vai neturpināt. Piedidiet par kļūdām.


Prologs.
Mani sauc Lisa, 18 gadi. Dzīvoju Beverlihilzā. Var teikt, ka esmu parasta maitene, neņemot vērā nanas zeltaini blondas cirtas, brūnās acis, kas kopumā izceļas un ģērbšanās stilu. Dzīvoju ar mammu. Tēvs mūs pameta kad mamma palika stāvoklī. Viņš nesagaidījis nakti sapakojās un pazuda. Mums ir dzīvoklis ar virtuvi, viesistabu katrai savu vannasistabu un guļamistabu. Bagātas mēs neesam pietiek ar ko apmaksāt īri, paēst un paliek citreiz pāri, tad to mēs ieliekam burkā un krājam "nedienām. Mācos 12 klasē. Mana labākā draudzene Sofija ir populāra. Protams, tas ir dīvaini, ka klses "frīks" un populārā. Kad skolā nav Sofija es esmu nevajadzīga, es to Sofijai esmu teikusi, bet viņa netic un tā saucas draudzenes mūžīgi? Attiecības man nav bijušas, tikai Sofijas klāt būtnē "ātrs skūpsts" pēc tā vini iet vemt. Bet mani jau tikai izmanto lai dabūtu Sofiju. Un tā paiet manas skolas dienas. Rīt sāksies pēdējais skolas gads. Cik zinu klāt nāks viens zēns un divas meitenes.

1. Septembris 12 klase
Pieceļos no šausmīgā modinātāja zvanīšanas. Izkāpju no gultas. Sataisos. Kad esmu gatave eju uz virtuvi. Kaa vienmer mamma nav. Paēdu brokastis un dodos uz mašīnu. Mamma to uzdāvināja uz 17. Sākumā biju nikna, bet tad sajūsmā. Pēc desmit minūtēm biju skolā. Knapi izkāpu no mašīnas kad tiku ievilkta apskāvienā.
- Es ilgojos.
- Es arī.
Iegājām skolā. Klasē ieņēmām ietastas vietas.
Klase ienaca skolotaja.
- Svsiki milie - spurdzieni. - Esat jauki pret jaunajiem. Ludzu.
Klase ienaca divas meitenes un aiz vinam zens. Es nepaspeju vinu novertet jo mans skaties sasala pie meitenem. Man tiesam to nevajadzeja. Vinas bija....

113 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Turpini
0 0 atbildēt