local-stats-pixel fb-conv-api

Kliedziens pirms vētras7

24 0

_1_
Sveiki, mani sauc Kristella. Zinu, dīvains vārds, bet tas nav pats galvenais. Kā mans tēvs teica, šis vārds simbolizē, spēku un izturību.
Es jums laikam neteicu kas esmu?! Nu tak lūk, esmu enģelis, mans tēvs ir Dievs un viņš pastāv, es jums zvēru. Pati neesmu redzējusi, bet to padotie, un tie ir 5, viņi apgalvo ka ir redzējuši mūsu tēvu.
Reiz, viens no tā padotajiem, Gabriels, jeb arhenģelis, atnāca līdz manīm un teica ka man ir uzdevums. Man bija jādodās uz zemes, lai sameklētu paša nelabā, jeb velna( kā jūs to sakat) dēlu un jānogalina to, jo viņš plānojot iznīcināt visu zemi un tad mūs. Kā jau laikam jūs sapratāt, esmu nemirstīga un jā, man ir spārni kā visiem enģeļiem.
_2_
Čaw, mani sauc Deivids. Jeah, esmu paša nelabā dēls. Esmu negants un man patīk izmantot mazas meitenes savās vajadzībās. Zinu, mans vārds ir pārāk cilvēcisks, bet jūs jau nezinat manu īsto vārdu!
Reiz mans tēvs, lika man doties uz zemi, lai atrastu enģeli, kas taisās iznīcināt mani, jo kāds ir izkliedējis baumas, ka es taisos nogalināt visus zemes iedzīvotājus un vēlāk pat viņus pašus. Doma kopumā nav slikta, bet labāk nē! Šie mirstīgie kukaiņi ir jāpatur.

24 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Kas, pie velliem, tas ir?
1 0 atbildēt
Kaut kāds gaylorda fuckera uzrakstijums, swageru valodā. Ieraugot galveno varoņu bildes uzreiz vemt gribās.
1 0 atbildēt
...arheņģelis?
0 0 atbildēt