local-stats-pixel fb-conv-api

Kad viss ir pateikts (20)2

No rīta jutos ļoti labi un biju gatava iet uz skolu.Virtuvē mani sagaidīja miegains Džošs.

-Zeme izsauc ,Džošu-iesaucos un viņš dusmīgi mani uzlūkoja.Pavīpsnāju un apsēdos pie galda.Šorīt nebija diez ko liela apetīte.Vakarā man bija jāiet mācīties matemātika pie Eliota.

-Es šodien būšu vēlu-izdomāju pabrīdināt Džošu. Viņu tas laikam īpaši nesatrauca un Džošs samiegojies devās uz Patrīcijas istabu.Glīts viņai tas brālis.Devos uz savu istabu ,lai sakārtotu skolas somu.Mugurā uzvilku gaišos džinsus ,plato džemperi un matus sasēju nekārtīgā zirgastē.

-Nu tā kā no žurnāla vāka- klusi pie sevis noteicu lūkojoties spogulī.Uzvilku ādas jaku,kedas un uzmetu skolas somu plecā.Uz ielas bija dažās peļķes, bet tā visā visumā bija sauss.Līdz skolai nokļuvu diezgan ātri un pie durvīm mani gaidīja Reičela. Viņas sejā nebija lasāmas ne skumjas, ne dusmas.Apjukums.

-Sveika-nezināju vai viņu apsaukt ,tādēļ vienkārši veltīju smaidu.

-Čau.Todien tā stulbi sanāca-noklepojos un ģērbtuvē novilku jaku.

-Pati biju vainīga-viņa vārgi pasmaidīja un es sapratu,ka kaut kas nav tā.Pirmā bija matemātika.Mana mīļā matemātika.Abas lēni gājām augšā pa trepēm un runājam par šo un to.

-Ko tu dari šovakar?-Reičela ierunājās drošāk.

-Es šovakar eju mācīties matemātiku pie Eliota-klusi noteicu ,jo nebiju īsti pārliecināta.Te jau viņš nāca.Vienmēr priecīgs un mūs ieraugot vēl priecīgāks.

-Sveiks.Šovakar uz pieciem?-abas nevarējām nesmaidīt ieraugot viņa labo garastāvokli.

-Protams-kaut kas tomēr viņa labajā garastāvoklī nebija tīrs.Saskatīdamās abas devāmies tālāk uz „moku kambari” 254.Klasē valdīja prieka saucieni un gaviles.Kristija šodien izskatījās īpaši skaisti un es sapratu ,ka viņai ir dzimšanas diena.

-Apsveicu-veltīju meitenei smaidu un apskāvienu.

-Paldies-Kristija man uzsmaidīja un apsēdās solā.Noskanēja zvans un mokas varēja sākties.

Tālākās stundas kaut kā izdzīvoju un uz pēdējo izdomājām neaiziet ,bet gan iet uz Kriša mājām spēlēt Wii.Pirms tam vēl iegriezāmies veikalā paņemt saldumus,čipsus un dzeramo.Daudz smējāmies un puiši mums vienmēr ļāva uzvarēt.Attapos tikai ap pus sešiem.Ātri no visiem atvadījos un skrēju pie Eliota.

108 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Nu es teču zinu , ka vari mums sagādāt velvienu . Jo man patīk . :dd
1 0 atbildēt

Vēlveinu un es zinu, kad tu vari uzrasktīt, jo rīt tev nav uz skolu jājiet! :)

Tā kā davaj Pelmen uzcep vēlveinu! :D

AAA un atbildi taču vienreiz uz sms! :D

1 0 atbildēt