local-stats-pixel fb-conv-api

Jautrākai ballītei 2.daļa3

12 0

Otrā Jautrākai ballītei daļa ir klātemotion ,bet šoreiz tikai spēles.

1.Es tāds skaists.

Spēlētājam aizsien acis. Pieved pie tāfeles vai pie sienas pielīmētas lielas lapas un iedod rokā marķieri. Uzdevums – uzzīmēt pašam sevi. Pārējie var likt viņam papildināt zīmējumu ar aksesuāriem – uzzīmē somiņu! Uzzīmēs savu telefonu! Uzzīmē, ka Tev uz kājas ir 3 pumpas. Portrets sanāk dikti ačgārns. To var paturēt kā piemiņu no pasākuma, izdauļot savu istabu vai izrotāt istabas durvis vai nosūtīt kā dāvanu vecmāmiņai.

2.Uzticības spēle

Vajag daudz cilvēku un krēslu katram. Cilvēki sēž aplī uz krēsliem un katrs pagriezis muguru savam blakussēdētājam. Jāsasēžas cik vien tuvu var! Tad visi atliecas uz otra ceļiem un turas, kamēr citi divi vai viens cilvēki ņem krēslus ārā. Un visi sēž arī bez krēsliem!

3.Tikai zīmē!!!

Spēles dalībnieki sastājas ciešā aplī. Katram ir iedota papīra lapa un flomāsters un jātur lapa uz otra dalībnieka muguras. Pirmais dalībnieks uzzīmē kādu mazu daļu no zīmējuma. Nākošajam ir jāzīmē uz nākošā dalībnieka muguras tas, ko viņš juta, un tā spēles dalībnieks pabeidz zīmējumu un tad visi salīdzina, vai ir tas pats zīmējums. Bieži vien no uzzīmēta cilvēciņa sanāk abstrakti zīmējumi, mājas, suņi un smaidiņi.

4.Šokolādes spēle

Jums vajadzēs šokolādes tāfelīti ietītu avīzē, dakšiņu, nazi, cepuri, šalli, cimdus un metamo kauliņu. Sasēdieties aplī un metat kauliņu, tam, kuram iekrīt 6 ir jāuzvelk cimdi, cepure un šalle, tad jāmēģina attaisīt un apēst šokolādi tikai ar dakšiņas un naža palīdzību. Nākošajam, kuram iekrīt 6, pienāk viņa kārta. Spēlēt ātri!

5. Atpiņķerēšanās

Visi sastājas ciešā aplī, uz priekšu izstiepj abas rokas. Aizver acis un sadodas rokās ar kādu citu. Vēlams, lai katra satvertā roka būtu no cita cilvēka. Atver acis un mēģina atpiņķerēties, veidojot apli. Jāievēro, ka rokas nedrīkst atlaist.


6.Veido burkānu!

Sadalās pa grupām (3; 4; 5 vai ...) un visiem kopā jāparāda kāds burts (piem., „H”, „L”, „K”, „B”, ...) vai lietas un priekšmetus (burkāns, slota, krēsls, utt.).

7.Bumbiņspēle

Jums vajadzēs 1 vai 2 bumbiņas. Jūs stāvat aplī un metat viens otram bumbiņu. Tas, kurš nenoķer, tam jāsēžas tupus, ja viņš noķer nākošo, var piecelties, ja nē, tad jāguļas uz vēdera. Ja noķer pēc tam, tad var sēdēt tupus un tā visu laiku. Lai būtu grūtāk, spēlējat ar 2 bumbām.

8.Egg, egg!!!

Šajā spēlē uzvar tas, kurš izaug par Supermenu! Tātad no sākuma spēles dalībnieki ir olas (tie visi sit sev pa pieri ar dūri un staigā uz riņķi sakot „Egg, egg!”) un tad, kad satiekas divas olas, tās čikājas (akmens, šķēres, papīrs). Tas, kurš vinnē, kļūst par cāli (tie visi, vicinot rokas padusē, saka: ”Chicken, Chicken!”). Kad satiekas divi cāļi, tie atkal čikājas, un tas, kurš vinnē, kļūst par putnu (tie visi vicina rokas kā spārnus un dižciltīgi saka: „Bird, Bird!”). Tie, kas tiekas kā putni, atkal čikājas un tas, kurš vinnē, kļūst par Supermenu, kurš labo roku izstiepis gaisā un otru roku aizlicis aiz sāna sauc: ”Supermeeen!” Spēle notiek ļoti ātri un vinnē tas, kurš pirmais pārvēršas par Supermenu!

9.Vai tu mani mīli?

Spēles dalībnieki sēž uz grīdas un viens ieiet apļa vidū. Cilvēks, kurš ir apļa vidū, saka kādam citam: ”Vai tu mani mīli?” Dalībniekam, kuram uzdeva jautājumu, ir jāatbild: ”Jā, mīlu, bet es nedrīkstu smaidīt!!” Ja šis cilvēks smaida un sāk smieties, ir jāmainās ar cilvēku, kas uzdeva jautājumu.

10.

Mirkšķināšanas spēle

Spēles dalībnieki sadalās uz pusēm, puse dalībnieku izveido apli ar krēsliem un tajos apsēžas, bet pārējie nostājas katram spēlētājam aiz muguras. Paliek viens krēsls, kurš ir brīvs, un tas cilvēks, kuram tas pieder, ar acīm mirkšķina kādam sēdētājam un ja šis dalībnieks pamana to, ka viņu aicina apsēsties uz tā cilvēka brīvā krēsla, tas šis cilvēks ātri skrien un iesēstas tā dalībnieka brīvajā krēslā, bet, ja dalībnieks, kas stāvēja tam aiz muguras, pamana, ka šis cilvēks bēgs no viņa prom, satver to cilvēku. Mirkšķina tas, kuram ir brīvs krēsls. Pēc pāris minūtēm stāvoši dalībnieki apmainās ar tiem, kas sēž, bet tik un tā kādam jāpaliek stāvot kājas pie brīvā krēsla.

11.Trīs kāju skrējiens

Nepieciešamas šalles vai lakatiņi.

Sadalieties pāros pa divi cilvēki vai vairāk. Sasieniet kopā savu un biedra blakusstāvošo kāju. Tie, kuri nonāk pirmie līdz finišam, ir uzvarējuši.

Ceru ,ka jums patika otrā daļa.emotion

12 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Vēell
0 0 atbildēt
Veeel
0 0 atbildēt