local-stats-pixel fb-conv-api

Jasmīna #150

62 0

1 Diena Klāva dzīves.

Pamodos agri no rīta.Iegāju dušā un vēlāk devos uzvilk uzvalku.Uzvilku pelēku uzvalku un sasēju sarkanu šļipsi.Devos uz virtuvi,lai uzvārītu kafiju.Kad visu biju izdarījis devos uz darbu.Mani pie kabineta sagaidija mana sekretāre Anna.Viņai bija lielas ,zaļas kaķenes acis.Melni,īsi mati.Svārki līdz celim un rozā blūzīte ar mūsu firmas logo.Anna pasniedza man jaunākās ziņas.Iegāju kabinetā un atvēru datoru.Kamēr pārlasīju Annas sagatavotu mapīti man piezvanīja Kārlis.Kārlis ir mans sabiedrotais mārketinga jomā.

-Sveiks Klāv,šodien ir sapulce,bet tev tur obligāti nav jābūt,tu būsi vai nē?!- Kārlis ātri nomurmināja.

-Sveiks,nu es nezinu,laikam ka nē.- atteicu.

-Labi,rīt visu pārstāstīšu,līdz vēlākam.- Kārlis pateicis nolika klausuli.

Visu dienu es ņēmos ar papīriem.Biju sarakstījis veselu kaudzi ar papīriem.Bija pienācis laiks doties mājās.Pirms došanās mājās ieskrēju hesītī,nevēlējos sev taisīt vakariņas,jo biju pārāk noguris.Ienākot dzīvoklī uzreiz ieslēdzu kārtējo futbola maču.Uzvilku džinsas un zilu maiku.Izpakoju savu pirkumu un skatijos futbolu.Netraucēti noskatijos visu līdz galam,izslēdzu Tv un gāju piesēsties pie galda.Rotaļājos ar telefonu,līdz vairs nespēju vairs nogaidīt,zvaniju Jasmīnai.

**************************************************************************************************

Šoreiz norunājām par 20 minūtēm vairāk.Kā man šīs jaukās meitenes pietrūka.Gribēju viņu ātrāk satikt,cieši pievilkt sev klāt un noskūpstīt,bet es nevarēju,jo viņa piederēja manam labākajam draugam.Biju aizdomājies ilgāku laiku.Izdomāju,ka aiziešu līdz veikalam.Uzvilku virsjaku un devos ceļā.Pa ceļam negaidīti satiku Paulu.Viņš ieraugot mani palika dusmīgs.Sasveicinājos ar viņu,bet no viņa puses nekādus sveicienus nevarēja saklausīt.Pauls uzreiz ķērās klāt vērsim pie ragiem.

Vecīt,es zinu,ka mīli Jasmīnu.Bet tu viņu man neatņemsi,saprati?Viņa mīl mani.-viņš asi noteica.

-Jā,es viņu mīlu.Tad jau redzēs kuru viņa izvēlēsies.- tikpat asi noteicu.

-Piektdien,pie manis rīkoju vakariņas,uzzināsim,kuru viņa no mums grib.- viņš noteica. -Ā,tu arī esi uzlūgts,precīzu laiku paziņošu vēlāk.- Pauls ieskatijās man acis un aizgāja.Mazliet nožabījos,ja Jasmīna aizzvien mīl Paulu?! Šis jautājums mani mocīs līdz pietdienai.Pārdomāju par veikalu,pagriezos un devos mājās.Ieejot dzīvoklī uzreiz devos gulēt ar simtiem domu.Saņēmos un apsoliju sev,ka par Jasmīnu cīnīšos,kaut vai tas sabojās manas attiecības ar Paulu.Es pārāk stipri viņu mīlu,lai pazaudētu..

62 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000