local-stats-pixel fb-conv-api

Izredzētā 300

143 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Izredzeta-29/790571

Mājās biju drusku pēc pieciem un tā, ka man nebija mājasdarbu izlēmu aiziet uz parku . Paņēmusi somu, ieliku tur obligātās literatūras grāmatu un telefonu. Paķērusi jaku no skapja, devos uz parku. Zināju, ka jau pēc pāris stundām satumsīs, bet mani tas nesatrauca, jo vilkači labi redzēja arī naktī, un tumsa nebūs šķērslis, lai lasītu grāmatu.

Iekārtojoties uz viena no parka soliņiem, izņēmu no somas grāmatu un atvēru piekto nodaļu. Kad biju izlasījusi vien sešas lapaspuses, kāds apstājās man tieši priekšā.

- Nezināju, ka esi grāmatu tārps, - Sebastians zobojās.

- Sveiks. Neesmu jau arī. Obligātā literatūra, - paskaidroju, nepacēlusi acis no grāmatas.

- Tā ir viena no lietām, kas man nākamgad nepietrūks. Varu piesēst? – Sebastians jautāja. Pagaidi, ko? Viņš nekad nejautā, bet vienkārši atsēžas. Nez, kas viņam padomā

- Jā, - nomurmināju un noliku grāmatu. Sapratu, ka nekāda lasīšana nesanāks.

- Kāpēc tu joprojām nenāc ēst? – puisis painteresējās.

- Lūdzu nesāc arī tu.

- Ko? – apsēdies blakus viņš paskatījās uz mani. – Tā tas nevar turpināties. Tu sev sačakarēsi veselību. –

- Ja tāpēc tu atnāci vari vien iet prom.

- Vivian!

- Ko? – nikni paglūnēju puiša virzienā.

- Es joprojām ar tevi uztraucos, - viņš atzina. Nebija jābūt nekādam ģēnijam, lai saprastu, ka starp mums kaut kas ir. Bet tas bija pārāk sarežģīti.

Viņš pēdējā laikā bieži bija manā tuvumā un par mani uztraucās. Kopā ar mani viņš mainījās. Viņš kļuva iejūtīgs un viņām patiešām rūpēja. Vai es arī tā mainījos? Jā, es jutos brīvāk un drošāk, kad bijām divatā, bet es nezināju vai mainījām mana uzvedība. Vai es viņām patīku? Vai viņā man patīk? Es nezinu ko iesākt.

- Zinu, Sebastian, ar mani viss ir labi, - meloju gan viņām gan sev.

- Tu esi mainījusies. Agrāk tu biji dzīvespriecīga, jautra, laimīga. Kas notika?

- Godīgi sakot nezinu, - pirmstam šīs izmaiņas skaidroju ar vecāku nāvi, bet sāku domāt, ka varbūt tas nemaz nav īstais iemesls. Sebastians nezina kāda es biju pirms vecāku nāves, tātad esmu mainījusies cita iemesla dēļ.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Izredzeta-31/791883

143 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000