local-stats-pixel fb-conv-api

Ielas galā [32]2

164 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Ielas-gala-31/677851">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Ielas-gala-31/677851

32

- Pamodināju tevi? – Elīna jautāja, vēl joprojām stāvot uz durvju sliekšņa.

- Nē, nāc iekšā. – atteicu un piecēlos sēdus.

- Atkal murgoji? – Elīna bija tas cilvēks, kurš kopš brīža, kad ievācāmies vienā dzīvoklī ir mani atbalstījusi, neprasot man neko pretī. It īpaši murgu laikā, viņa mani pamodināja, nomierināja un iedeva padzerties siltu tēju.

- Jā, jau kādu laiku nebiju murgojusi. – pēdejā reize bija pirms vairākiem mēnešiem.

- Tas dēļ Lūkasa? – viņa zināja, viņa saprata.

- Viņš mani izprašņā par to, kas notika pirms pieciem gadiem, bet es nevaru. – asaras pašas lauzās ārā.

- Nepārtraukta domāšana par to, liek murgiem atkal sākties vai ne? – Elīna bija mans personīgais terapeits, kas mani atbalstīja brīžos, kad tas bija nepieciešams viss vairāk.

- Jā. – notraucu izlauzušos asaru no sava vaiga.

- Leila, tev ar kādu ir jārunā! Ja ne ar mani, tad vismaz ar Lūkasu. – Elīnai bija taisnība, bet es nespēju sevi iedomāties runājot ar citiem par savām problēmām, sāpēm un ciešanām. – Lūkasam tu patīc. Nepazaudē viņu, tikai tādēļ, ka tavā pagātne ir noticis, kas traumatisks. Uzticies viņam, viņš tevi nepievils tā kā to izdarīja Kristiāns. Turklāt, jūs būtu skaists pāris, un ja viss noritētu veiksmīgi, gan tev ar Lukasu, gan man ar Artūru tad mēs būtu viena ģimene. – Elīna jau sapņoja, acīm mirdzot. -Iedomājies tik, labākās draudzenes – sievas diviem seksīgiem, izskatīgiem brāļiem.

- Tev viņš tiešām patīk. – secināju,jo Elīna nekad tā nerunāja ne par vienu, tikai Artūru. Man ir neizsakāms prieks par viņu.

- Jā, patīk. – viņa turpināja starot. – Un tev Lūkass vai ne? – no šis atbildes es šobrīd centos izvairīties.

- Neliedzies, redzot jūs abus kopā var redzēr cik labi jūs saderat kopā. Dod viņam iespēju! Manis dēļ? – Elīna bija uztaisījusi kucēna cienīgu skatienu. Pat biju piemirsušas, ka šobrīd atrodāmies puišu vecāku mājās.

- Es pamēģināšu, bet tikai tevis dēļ. – ierāvu Elīnu ciešā apskāvienā.

- Starp citu, kas notika vakar. Es gribu zināt, kāpēc Lūkass virtuvē, bija tikai apakšbiksēs un ietinies nelielā segā? M? - viņa smīnēja, liekot arī msan nedaudz pasmaidītpar notikušo.

- Atmaksa. – īsi paskaidroju un izkāpu no gultas, sameklēju savu somu un vilku ārā drēbes, lai varētu pārģērbties.

- Negribi nestāsti, vismaz tagad, bet kad būsim mājām, es gribēšu zināt visu. – Elīna paziņoja. – Kad pārģēbsies nāc lejā, brokastis gatavojas. – viņa pazuda aiz durvīm, bet man bija nedaudz laika pārģērbties un nelielām pārdomām.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Ielas-gala-33/678565">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Ielas-gala-33/678565

164 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Shodien buus vel kada dalja?
0 0 atbildēt