local-stats-pixel fb-conv-api

Ideālas brokastis9

164 0

Paklājs kutināja Anabellas kailās pēdas. Izkāpjot no gultas, paklājs bija pirmais, kam viņa pieskārās. Paskatījusies uz blakus guļošo vīrieti, viņa pasmaidīja. ‘’Laiks pagatavot brokastis’’, viņa nodomāja. No krēsla viņa pacēla tur vakar nomesto viņa balto kreklu un uzvilka sev. Tas bija tieši tik garš, lai knapi nosegtu viņas dibenu. Trīs augšējās podziņas viņa atstāja neaiztaisītas.

Vispirms viņa devās pie ledusskapja. Bija vajadzīgas olas. Anabella rūpīgi nopētīja ledusskapja saturu. Viņa izraudzījās četras, viņasprāt, labākās olas un gabalu desas.

Kamēr panna karsa olām, viņa uzmeta aci zaļumiem. Tie bija salikti tādā kā vāzē un kalpoja kā skaists dekors virtuvei. Viņa paņēma nedaudz lociņu, diļļu un pētersīļu.

*klikt* Viņa pārsita olu un lika to cepties. *klikt* *klikt* *klikt* Visas četras olas pamazām kļuva stingrākas, un to dzeltenumi izskatījās kārdinošāki kā jebkad.

Tikmēr viņa uzmeklēja saldskābo maizi un sviestu. Laiks maizītēm. Viņa uzlika uz tām ledusskapī atrasto desu, sagrieztu plānās šķēlītēs, un pārkaisīja ar sakapātiem zaļumiem. ‘’Skaisti’’, viņa nodomāja.

Tikmēr olas jau bija gandrīz gatavas. Viņa uz tām uzkaisīja nedaudz sāls un piparu.

Salikusi visu uz šķīvja, viņa smaidot devās uz guļamistabu.

‘’Labrīt.’’

‘’Labrīt’’, viņš, samiedzis acis, raudzījās pretī.

‘’Izsalcis?’’

Negaidot atbildi, viņa nolika brokastu paplāti viņam virsū. Smaids izteica visu.

Jo tieši tik skaistam ir jābūt katram rītam.

164 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

 emotion 

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

3 0 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt

Man prasītos vairak aprakstīt Anabellu  emotion 

2 0 atbildēt