local-stats-pixel fb-conv-api

How to get away from this world?4

62 0

Ja man pirms diviem gadiem teiktu, ka es negribēšu vairs dzīvot, es notiekti nosauktu to personu par dīvainu un tupinātu ēst savu šokolādi.

Kad gāju astotajā klasē, man bija milzīga simpātija uz puisi, kurš mācījās klasi augstāk. Es patiešām necerēju, ka starp mums jebkad kas būs.

Kad gāju devītajā klasē man riebās mana dzīvē. Tā bija viena vienīga rutīna: celies - ej uz skolu - nāc mājās - izpildi mājasdarbus (lai arī manas sekmes bija izcilas, es vispār nemācījos) - ej gulēt.

Tā kā gāju lauku skolā un dzīvoju laukos, visu laiku pavadīju istabā. Ārpusskolas dzīve? To es varēju uz Jūs uzrunāt. Bija reizes, kad mana māsa, kas mācījās jau vidusskolā, paņēma mani uz kādu viņas klases tusiņu. Tajos es dzēru, jo dzērumā varēju izkļūt no šīs pasaules. Man bija 14 gadi. Laikam, ka tas, ka uzaugu vecāku cilvēku sabiedrībā, mani ietekmēja - ātrāk sāku domāt par lietām, kurām nevajadzētu.

Visu laiku turējos pie uzskata, ka tad, kad aiziešu uz vidusskolu mācīties, mana dzīve mainīsies. Man likās, ka cilvēki, jauni draugi liks man atrast dzīves jēgu, ko nevarēju atrast jau divus gadus. Taču es kļūdījos. Man nav bijis sliktāk.

Man liekas, ka esmu no citas planētas. Un ja tā ir ?

******varbūt kaut kas sekos******

62 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

emotion

0 0 atbildēt
Vidusskolā ir savādāk kā pamatskolā, bet ne grama vieglāk. Vairāk baumu un aprunašanas, visi grib izteikt savu viedokli un parasti, tas nenotiek bez strīdiem un reālas psihošanas. Pielīp lielāks pohu*isms par mācībām, ne visiem, bet lielai daļai.
0 0 atbildēt
Kādu dzīves jēgu bērns mīļais emotion Tev vel jāmācas nevis jēgas jāmeklē un vispār , dzīves jēga- tādas īsti nav. Dari kas patīk. Galvenais nesameklē to jēgu kura pēc 9 mēnešiem tiek uzlikta uz kakla emotion
0 0 atbildēt
U vispār. Ja Tev skola šķiet garlaicīga un baigā Rutīna, tad iepriecinašu- tālāk bus vel trakāk ,sāksi strādāt saprātīsi.
0 0 atbildēt