local-stats-pixel fb-conv-api

Hope . # 21

Nākamā daļa klāt ! ^^

Paskatījos sarakstā un tas uzrādīja , ka pirmā stunda ir sports . Labi , ka paņēmu līdz savu sporta tērpu . Aizgāju uz ģērbtuvēm un tur jau bija dažas meitenes . Ieraugot mani viena uzreiz nobolījas. Laikam , ka klases caca . Pēkšņi meitene , kura pie spoguļa taisīja matus ierunājās .
- Sveika . Tu , laikam , esi jauniņā . Esmu Emīlija .
Viņa man padeva roku , lai sasveicinātos .
- Sveika . Jā , esmu Stefānija .
Beidzot iepazīstināju ar sevi .
Blondā , kura bolījās bija populāra visā skolā . Dabūja visu ko vien grib . Viņu sauca Rebeka . Cacīga un iedomīga . Jau uzreiz man viņa nepatika , bet neko darīt , būs vien jāsadzīvo .
Sapazinos ar visām pārējām klases meitenēm un tad devāmies uz zāli . Izrādijās , ka stunda notika kopā ar 12 . klasi . Protams , bija daudz izskatīgu puiši , bet pēc pagājušā gada notikumiem attiecības vairs negribu . Bail atkal pielaist kādu sev klāt . Negribu atkal tā ciest .
Aizgāju paņemt basketbola bumbu . Latvijā biju basketbola komandas kapteine , tātad , labi spēlēju . Sāku mētāt no soda līnijas . Tad atnāca skolotājs . Jauns vīrietis .
- Labdien , Smitas jaunkundz . Esmu skolotājs Džonsons . Klase , iepazīstaties ! Šī ir jūsu jaunā klasesbiedrene Stefānija Smita .
Es nedaudz nosarku , jo visi skatījās un pētīja mani . Neērti .
- Tā , šodien spēlēsim basketbolu un trenēsimies metienus un piespēles . Sadalieties pa pāriem !
Skolotājs deva rīkojumu .
Nezināju ko darīt , jo nevienu nepazinu . Centos būs nepamanāma cerot , ka palikšu viena , bez pāra . Manas cerības nepiepildījās , jo manu plecu aizskāra kāda roka . Tas bija kāds ļoti simpātisks puisis no 12 . klases . Viņam bija tumši brūni mati , kuri priekšā bija sacelti uz augšu . Zilas acis un vaigos bedrītes . Viņš bija labā formā , tātad trenētu augumu . Bet . . Kaunies Stefa . Tu taču pati sev apsolīji - nekādi puiši . Puisis sāka runāt .
- Čau . Esmu Raiens .
Viņš uzsmaidīja un pasniedza man roku .
- Hey . Esmu Stefānija .
Devu viņam arī savu roku , kuru viņš viegli paspieda un jauki uzsmaidīja .
- Vēlies būt ar mani pārī ?
Viņš pats pat nedaudz iesmējāsmpar savu jautājumu .
- em , nu labi .
Mēs uzgājām uz laukuma un sākām dot piespēles . Viņš ļoti labi spēlēja .
- labi , pietiks ar piespēlēm . Sāksim spēlēt .
Skolotājs deva rīkojumu un sadalīja mūs komandās . Es ar Raienu nebiju vienā . Tas mani pat nedaudz priecēja , jo negribu uzsākt baigo kontaktu ar viņu . Ar puišiem noteikti nē . Beidzu domāt un sāku spēli . Apspēlēju pat 12 . klases puišus un guvu daudz punktus komadai . Bumba šobrīd bija pie Raiena un viņš ātri skrēja mūsu groza virzienā . Es centos atņemt viņam bumbu , bet viņš man stipri uztiecās un es nokritu atsitot galvu pret borta malu . Dzirdēju Raienu saucam manu vārdu pirms es atslēdzos .

60 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Kad nākamā ? Super stāstiņš !!
0 0 atbildēt