local-stats-pixel fb-conv-api

Hellhaunda Nāvesgrāmata 1.0

1 0

Tumsa. Uguns. Šausmas. Ir viegli iedomāties kāda ir elle vai ne? Bet vai tikpat viegli ir iedomāties turienes iemītnieku dzīvi? Lai palīdzu to saprast izstāstīšu jums stāstu. Reiz dzīvoja Hellhaunds. Viņa sapnis bija kļūt par slepkavu kā viņa elks Smaidošais suns. Kādu dienu viņa iespēja pienāca. Pastaigājoties pa Kliedzienu Bulvāri viņš ieraudzīja paziņojumu. Tur bija teikts- "Tiek meklēts slepkava. Gribētājiem lūdzu pietikties pie Dēmona Stalkera." Hellhauns nodomāja ka šī ir viņa lielā iespēja un devās pieteikties. Nonācis pie Dēmona Stalkera kabineta domē viņš pieklauvēja. "Iekšā"- Atskanēja balss. Hellhaunds ienāca Stalkera kabinetā un apsēdās. "Nu?"- Stalkeris prasīja. "Ieradies pieteikties darbā?"

''Jā, Stalkera kungs"-Teica Hellhaunds. Stalkeris ļauni pasmaidīja un teica- "Pieņemsim tevi uz pārbaudes laiku. Pierādi sevi un tu kļūsi par profesionālu slepkavu. Ja ne-" Stalkeris ļauni iesmējās. "Vaino pats sevi."

Hellhaunds iznāca no kabineta un priecīgs devās mājās. Nākamajā dienā viņš saņēma zvanu. -"Esam atraduši tev pirmo upuri. Dens Liepa. dzīvo Ogrē, Mālkalnes Prospektā 8 piektajā dzīvoklī. Veiksmi."

Nākamajā dienā Hellhaunds devās uz cilvēku pasauli. Viņš attapās Ikšķilē pie miskastēm. Viņš uzlika līdzi paņemtās doktora Devila "Dzīvā suņa maskēšanās lēcas" ko uzvilka virs savām sarkanajām acīm. Tad viņš uzgāja uz ceļa un apgūlās. Redzot tuvojamies mašīnu viņš izlikās savainojis ķepu. Mašīna apstājās un vadītājs izkāpa ārā. "Nabaga suņuk, kas ar tevi notika? "- Viņš teica. Viņš paņēma Hellhaundu un iecēla mašīnā. Tajā brīdī Hellhaunds pārkoda viņa rīkli. Vīrietis ļengani saļima pie stūres. Hellhaunds uzsēdās viņam virsū, iedarbināja mašīnu un devās uz Ogri.

Drīz iznāks otrā daļa, tāpēc esat gatavi Hellhaunda piedzīvojumam Ogrē. emotion

1 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000