local-stats-pixel fb-conv-api

Grāmatu citāti #312

126 10

Tā kā daudz lasu un bieži arī kaut ko no grāmatām izrakstu, sakrājušies jau vairāki blociņi ar dažādiem citātiem. Pēc ilgāka laika sataisīju arī trešo daļu.

Visi citāti ir reāli izraktīti no orģinālajām grāmatām nevis ņemti no kādiem aforismu krājumiem. Izrakstu viņus priekš sevis un tur nav jāmeklē kādas gudrās dzīves pamācības - daži var likties ārpus konteksta vai bez īpašas jēgas un daudzi tiešām ir vienkārši parastas frāzes, ko man patīk pārlasīt. Pie citiem var arī apstāties un padomāt.

Patīkamu lasīšanu! Klāt šoreiz būs kas abstraktāks.

Iepriekšējā daļa:

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Gramatu-citati-2/573008">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Gramatu-citati-2/573008

126 10 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

- Kur tu tik stingi lūkojies, tēt? - Mēģinu saskatīt uz Zemes loģiku, veselo saprātu, prasmīgu vadību, mieru un atbildības sajūtu. - Un ieraudzīji? - Nē. Neatradu. Nekā tāda uz Zemes vairs nav. Varbūt nekad arī nebūs. Iespējams, mēs sevi tikai apmānijām, iedomādamies, ka šīs vērtības uz Zemes pastāv.

arī Marsiešu Hronikas

9 0 atbildēt

Mūsdienu jaunietim netipiska grāmatu izvēle, super :) Varētu vēl ieteikt Balzaka "Gorio tēvs" un Hofmaņa "Runča Mura dzīves uzskati" (lai gan šis var sagādāt galvassāpes :D).

5 0 atbildēt

viens nu gan jāatzīst, Tev ir laba gaume grāmatu izvēlē

4 0 atbildēt

Foršas bildes un milzīgs prieks, ka kāds lasa kvalitatīvu literatūru.

3 0 atbildēt

Man visvairāk patīk Remarka grāmatas un to citāti...

Ir vērts palasīt grāmatas, kur reizēm tiek izteikta dziļa doma, jo tad arī pats var sākt aizdomāties par dzīvi.

0 0 atbildēt

Patika! Pašai arī veidojas sava citātu kartotēka :) Vienīgi tagad es saprotu, ka ir diezgan pagrūtāk uztvert domu, autora stilu no viena citāta - citādi ir, ja pirms tam darbs ir lasīts.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt