local-stats-pixel fb-conv-api

Gaidot nāvi #50

Tādat, ja jums ir kādi jautājumi labprāt uz tiem atbildēšu. Man ir svarīgs jūsu viedoklis un atsauksmes, priecājos arī par daudzajiem plusiņiem.

Ja jums ir kāda ideja droši rakstat.

Nu ko, jauku lasīšanu emotion

Mēs atradām mazu mājiņu, kas par brīnumu bija tikai papusei sagrauta. Dzeltenas noputējušas sienas un zaļš jumts. Otra puse bija sagrauta. Es palīdzēju Brailam nokāpt no moča.Viņam katra kustība sagādāja sāpes. Es apskatīju apkārtni, tālumā bija redzams sarkans krustiņš, kas liecināja par aptieku.Tieši tas, kas vajadzīgs.

-Ej iekšā un iekārtojies,-Es pamāju uz mājiņas pusi un pati devos aptiekas virzienā. Brails kaut ko murmināja bet iegāja iekšā. Es ātrā solī devos uz aptieku cerot nesatik nevienu cilvēku. Es ieliku roku bikšu kabatā un sataustīju nazi, ja nu kas.

Aptieka bija līdzīgā stāvoklī kā mājiņa. Pussabrukusi ar izsistiem logiem un izlaustām durvīm. Ieejot iekšā neko daudz nevarēja ieraudzīt. Šlirces kur nu kurā. Saplēstas zālu paciņas. Plaukti, kur kādreiz stāvēja zāles karājās uz vienu pusi. Es meklēju dezinfikcijas līdzekli un marli, cerēju atrast arī pretsāpju zāles. Viss svarīgais bija atrasts, trūka tikai pretsāpju zāles. Kad grasījos tās meklēt otrā aptiekas galā dzirdēju soļus, ienākam aptiekā. Ties staigāja šurpu turpu. Kaut ko meklēja. Es aizturēju elpu, cerot, ka mani neieraudzīs, vai nesadzirdēs. Dzirdēju kaut ko sašķītam. Tad sekoja lamas un soļi apklusa. Es mazliet piecēlos virs letes un mēģināju saskatīt nācēju.

Kastaņ brūni mati, kas bija sasieti astītē, melna ādas jaka, armijas zābaki un apspīlētas bikses. Atgādināja baikeri. Seju man neizdevās saskatīt. Es lēnām virzījos noliktavas virzienā.

-Kāds šeit ir?-Atskanēja zema balss.

-Velns,-Es nolamājos un jau ātrāk sāku rāpot noliktavas virzienā. Soļi tuvojās arvien ātrāk. Kad biju sasniegusi lielas metāla durvis saskatīju ēnu, aiz stūra, kas nemitīgi kustējās. Par laimi metāla durvis bija vaļā es piecēlos un aši ieskrēju iekšā.

-Sasodīts,-Es atkal nolamājos, jo te nebija savādāka situācijā. Visi plaukti apgāzsti. Zāles haotiski izmētātas. Mazā gaismiņa, ka nāca no durvju spraugas atļāva kaut cik saskatīt vajadzīgo. Es paķēru sērkociņu kastītes un divas pretsāpju tablešu tāfelītes. Paņēmu pēc iespējas vairāk marli, un to visu centos sabakāt sev aiz jakas. Es sakatīju uzrakstu EXIT, kas liecināja tikai par vienu. Ātros soļos devos atpakaļ pie Braila.

54 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000