local-stats-pixel fb-conv-api

Eža dzīve 44

24 0

Ceturtā daļa! Lai patīkama lasīšana. Ja kaut kas - sakiet

Ežuks velk mucu ar ābolu sulu uz saprātīgā divkājnieka māju. Aizmugurē paliek sliede no smagās mucas. Pa ceļam atdusas pret koku un tad velk tālāk. Pa ceļam redz kā kurmis ar savu zemi, pagalam nomocījies. Ezis ir labsirdīgs un piedāvā racējam iedzert. Kurmis neatsakās. (+1) attiecības ar kurmi. Kurmis izsauc ģimeni no mājas un visi nodzied ezim dziesmu. Ezis atvadās un velk sulu pie cilvēka.


Pa ceļam lapsa bez Ferrari steidzas uz lapsu saietu. Ezis noprasa kurp viņa dodas aizelsusies. Lapsa paskaidro, ka veidos dabai draudzīgu organizāciju, lai samazinātu kažokādu ražošanu. Nesen viņas vecvecvec omas kažoku internetā redzēja un plāno likvidēt lapsām kaitīgo biznesu. Ezītis pacienā arī lapsu ar sulu. Tad izvelk blociņu un pieraksta: (+1) attiecības ar lapsu.


Solis pēc soļa un ezītis ir klāt pie cilvēka. Viņš pieklauvē pie durvīm un pēc pus minūtes homo-sapiens norausta durvju rokturi. Ezis ir krietni zem cilvēka ceļgaliem un arī muca ir zema, cilvēks pat nepamana ezi un nesaprašanā aizver durvis. Ežuks klauvē atkal un šoreiz cilvēks viņu pamana. Viņš skatās uz ezi, kurš norāda uz mucu. Noņem mucai vāku un pasmaržo. Pagaršo un secina, ka tā ir ābolu sula. Kāds brīnums!!! Ezis atvilcis ābolu sulu!!
Viņš izdzer sulu un iedod ezim divīti. Viņš seko ezim līdz mežam un apskata ežu māju. Viņam nav grūti piecelt vēl vienu stāvu un palīdz arī saspiest suliņu.
Eži priecīgi par cilvēka izpalīdzīgumu.

24 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Divi eži slikti sadzīvo kopā emotion

1 0 atbildēt
He, labs) turpini)
1 0 atbildēt

Tiešām labs emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt