local-stats-pixel fb-conv-api

Enijas dzīve. (40)4

Pēkšņais telefona zvans mani pamodina,es paņēmu telefonu redzu pulkstens ir 11:01,6 augusts.

-Ak pareizi es taču uzliku modinātāju uz 11,lai nenogulētu pārāk ilgi.

Piecēlos sağērbos tad gāju lejā uz virtuvi un paēdu.
Nodomāju aiziet pastaigāties līdz kafejnīcai,lai būtu interesantāk nolēmu paņemt suņu meiteni Čiku.Paņēmu Čiku,pavadiņu un devos ceļā.

Aizgāju līdz kafejnīcai un ieraudzīju Aleksu.
Negaidīta tikšanās.
Gribēju iet viņam klāt,bet tad pamanīju kādu meiteni nākam viņam klāt un es paslēpos aiz stūra un nolēmu vērot notiekošo.
Kad meitene bija pienākusi pavisam tuvu es viņu atpazinu.
Tā taču ir Liene.
Liene piegāja pie Aleksa un gribēja viņu noskūpstīt Alekss mazliet atrāvās,bet beigās viņu lūpas tāpat saskārās.
Redzēdama to visu mana sirds sāka sisties straujāk un acīs parādijās asaras.
Es piegāju pie kafejnīcas loga un redzēju kā Liene ar Aleksu sēž pie viena no galdiņiem un abi uztur maltīti.

Man ar to bija gana.Es aizskrēju mājās uz savu istabu,atbrīvoju Čiku,kura mēli izskārusi elsoja un tad iekritu gultā un sāku raudāt.

-Kāpēc Alekss man to nodarīja?Vai viņš ir uz vienu roku ar Lieni?Tik tiešām viņš mani nemīl?Tagad jau tas izskaidro to,ka toreiz ballītē viņš runāja ar kādu meiteni pa telefonu,tā noteikti bija Liene un toreiz viņš arī drošvien aizskrēja pie savas Lienes.Es viņu mīlēju,bet viņš tikai spēlējās ar mani.Viņš mani nodeva.Salauza manu sirdi.Pār manu seju tecēja asaras pēc asaras.Kāpēc es tik ļoti pārdzīvoju par tādu nelieti?Es biju akla,es pat sāpināju savu labāko draugu.Nožēlojami kā es varēju viņam ticēt...Es būšu stipra nedošu viņam to prieku redzēt mani salauztu.Viņš vēl nožēlos,ka tā izrīkojās ar mani.-Es pie sevis nodomāju un noslaucīju asaras no sejas.
Nolēmu uzrakstīt viņam visu ko par viņu domāju.Es paņēmu telefonu ieslēdzu internetu un atvēru "whatsapp" man bija viena jauna ziņa no sveša numura,nolēmu to izlasīt vēlāk,vispirms man ir jauzraksta kretīnam proti Aleksam.

41 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt