local-stats-pixel fb-conv-api

Ēnās . [12]2

Heyy . Nu klāt jauna daļa un tagad jums nebūs jāgaida kad viņu pstiprinās , bet uzreiz jau stāstiņs būs

- Es gāju un es dzirdēju kā viņš sauc manu vārdu . Es ieskrēju pakaļ Elīzai paķēru viņu uz galdu atstāju 5.eiro un gāju tālāk ar domu ka vairs neatgriezīšos šeit . Pēc manas domas man likās ka viņš beigs man skriet pakaļ, bet manas domas mani maldināja un viņš skrēja man tik un tā pakaļ . Pēkšņi manu roku satvēra Valtera roka un tad viņš pagrieza manu seju pret viņa seju mūsu lūpas gandrīz saskārās kad pēkšņi parādijās Elvis un mūs apturēja . Starp viņiem izcēlās kautiņš . Es nesapratu ko viņš šeit dara jo viņam taču vajadzēja būt palātā ar ārstiem .

Kad kautiņš beidzās es gribēju pateikties Elvim bet viņs bija kritiskā stāvoklī . Es nevarēju to visu paciest un es gāju mājās . Man jau citur nebija kur iet . Iegāju mājā es ieliku gulēt Elīzu un pati iegāju datorā . Man bija čupām vēstuļ . Teksts gandrīz bija vienāds visās vēštulēs . Kāpēc tu neesi skolā ? Kas ar tevi ? Nāc uz skolu . Ko tu klaiņo sen jau skola sākusies nāc uz skolu brīvdienas beigušās . Atkal mūsu mamīte nenāk uz skolu sagribējas pa Čakeni pastaigāt ? Šī vēstule manā sejā radīja šoku . Tas bija uztaisīts „fake” profils No šī profila man bija vairākas vēstules . Tākā es redzēju a viņu ir uzzaicinājis Valters pats pirmais es jau atkal devos pie viņa . Gāju es pie viņa . Tur viņai nebīja sāku es zvanīt .

- Sveiks ! Mums jārunā . Kur tu esi ? -` Es viņam teicu .

- Sveika ! Slimnīcā . -` Viņš pateicis nolika klausuli .

Steigā es braucu u slimnīcu . Man bija vienalga cik ir pulkstens . Es atstāju Elīzu guļam mājās un noliku auklīti jeb mūsu kaimiņieni . Es steigšus braucu uz slimnīcu . Centos atrāk bet kā lai es varu noteikt ātrumu sabiedriskajam autobusam . Iegāju es slimnīcā . Meklēju pa visiem stāviem Valteru un nekur neredzēju . Piesteidzos pie adminstratora un prasīju kur viņs ir . Izrādās ka viņš sēz vienā no palātām . Braucu es uz 8 stāvu jo negribēju ar kājām iet pa kāpnēm . Gāju es uz viņu palātu kur gribēju viņam kliegt virsū bet tad no viņa palātas izgāzās arā gūlta ur veda viņu kritiskā stāvokli tad es sapratu ka nav īstis laiks viņu tramdīt un gāju mājās . Pie mājam man bija vēlvien šoks Elīza atkal nebija mājās un pie kaimiņienes arī nē . Atkal notika tas pats Elīza tika nolaupīta ...

36 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Lūdzu , lūdzu , lūdzu turpini Un jaunu daļu tā ātrāk - Lūdzu
1 0 atbildēt