local-stats-pixel fb-conv-api

Emma #160

Sveiki visiem kas lasa so stasta paldies par atbalstu un atvainojiet kad nav garumzimes jo es rakstu caur telefonu un atvainojiet kad no sada profila jo sis ir mans spokiem profils kurs man strada uz telefona.

Emma redzeja sava istaba Luku. Vina kaut ko nesaprata bet Emmas tevs panema Emmu un ielika vinas gulta lai Emma atpusas. Pec kada laika Emma pamodas un doma kad tas viss bija sapnis un nekas tads nekad nav bijis. Vina saka iet leja pa kapnem un redz zimi '' Daudz laimes dzimsanas diena ! '' kas bija izmantots jau pirms daziem gadiem Emmas brala jubileja. Seit bija viss kas ir parasta jubileja davanas , kukas , Luks.
Emma - Luks? - Emma pajautaja vecakiem ko vins te dara un vini teca kad sis ir bijis viens no tuvakajiem gimenes draugiem ko Emma varetu pazit. Emmas vecaki pateica kad izies ara un lidz kadiem 23:30 varetu nebut majas un aizgaja prom.
Emma pastijas uz Luku un pec tam uz brali kuru sauca Edgars. Un tad ska lenam neatskatoties uz viniem kapt augsa pa kapnem un kad uzkapusi augsa saka iet uz savu istabu un iesledzas sava istaba. Kad pie durvim bija nokluvis Edgars vins meginaja atmuket jo vins maceja atmuket visas majas durvis bet vinam nekas nesanaca. Un tad vins kliedza :
Edgars - Emma taisi vala durvis es nejokoju tu tak zini kad es maku atmuket durvis.
Bet Emma atbildeja sezot uz palodzes.
Emma - Tu vari saprast to kad es gribu pasedet mierigi uz palodzes. Ja ne un es zinu kad ne tad es saku tev milu. Ata!
Un Emma izledz pa logu kritot Luks noker nepamanot Emmu. Emma iesskatas vina skaistajas zilizalas acis un vina grib vinu skupstit kad vina saprot kad tas vairs nav sapnis bet ir isteniba tadel bus jaskrien vina izlec no vina klepja un sak skriet pa maju. Kad vina ir tikusi lidz trepem vina skrien un kad vina ir puse trepem vina ierauga vinus dzivojama istaba Emmu meklejam . Emma uzskrien augsa un ieskrien vannasistaba protams aizcirtot durvis. Pec tam kad vina bija aizcirtusi durvis Edgars izdzirdeja to bukski un saprata kad vina ir vanasistaba jo ta vina dara vienmer.
Kad vini uziet augsa durvis ir .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. .. .. . . .
------------------------------------------------------
Es aizmirsu pateikt ari to kad ja jums kaut kas nav skaidrs rakstiet komentaros un neaizmirstiet nospiest + un protams paldies kad izlasijat so dalu un gaidiet nakoso.
Uz redziti.

24 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000